Граждани срещу изграждането на младежки център в с.Ичера

Свържете се с автора на петицията

Следващата стъпка

2013-11-05 18:21:14

Здравейте,

Настоящото съобщение се изпраща до всички вас, които подписахте петицията "Граждани срещу изграждането на младежки център в с. Ичера". Според нас, съставилите я, тази петиция постигна целта си - привлече вниманието на представителите на Община Сливен и те инициираха срещи със засегнатите. Вече всички знаем какъв е резултатът от тези срещи.

Независимо от този резултат, смятаме, че не е редно да се отказваме. Всеки един от нас, засегнатите, може да допринесе за постигането на целта. Затова представям на вниманието на всички копие от петицията на хартиен носител. Това копие беше приложено към сигнал за нередности, изпратен до финансиращата проекта организация. От там ни увериха, че е започнало разследване по случая. Очакваме резултати.

Ако желаете да дадете своя принос чрез събирането на подписи на хартиен носител, съвети за последващи стъпки, които могат да се предприемат или съдействие под каквато и да било форма, можете да се свържете с нас на e-mail t3ditoo@abv.bg.

Благодарим ви!

 

peticia


Срещу Младежкия Център



Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.