Подкрепям откриване на директни полети от Виена до Пловдив

Уважаеми съграждани и поддръжници на развитието на въздушния транспорт,

Ние, от Фонда за развитие на Летище Пловдив - Южната врата на България, започваме тази петиция с цел подкрепа за откриването на директни полети от Виена до Пловдив. Успехът на директна авиолиния между двата града е сигурен. От една страна нужда от нея има българската общност, която живее в Австрия. От друга страна това е бързият начин за привличане на повече туристи от различни точки на Европа и света, защото летище Виена едно от най-популярните и удобни за прекачване в Европа.

Моралната подкрепа на петицията е силен аргумент в преговорите с авиокомпании. 

Потенциалът за увеличаване на възможните дестинации до Пловдив би бил много по-голям, ако към Фонда за развитие на Летище Пловдив се присъединят останалите 46 общини от Южен централен район, както и браншови организации като хотелиери, ресторантьори, транспортен бизнес и други. За целта и всички останали активни компании е необходимо да осъзнаят, че подобряването на бизнес средата, ще подобри и тяхната икономическа дейност и ще улесни пътуването на българската общност до родните й места. 

За разкриването на нови авиолинии са необходими финансови стимули за авиокомпаниите. Затова освен морална, има възможност и за материална подкрепа.  Дори и символична, ще бъде от значение и ще помогне за реализацията на този проект.

При желание, може да се включите, като изпратите сума по ваше желание чрез набирателната сметка на Фонда за развитие на летище Пловдив. Дори 1 евро може да направи разлика и да помогне за привличането на нови авиолинии. Нека всеки от нас допринесе според възможностите си.

Благодарим ви за вашата подкрепа и участие!

С уважение,

Фонд за развитие на Летище Пловдив - Южната врата на България

Набирателна сметка на Фонда: BG86SOMB91301049280401


Фонд за развитие на Летище Пловдив - Южната врата на България    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Подписвайки се, приемам, че Фонд за развитие на Летище Пловдив - Южната врата на България ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.


Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели:Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...