СРЕЩУ СВЕТОТАТСТВАТА В ПРЕДАВАНЕТО „ВЯРА И ОБЩЕСТВО“ ПО БНТ

Свържете се с автора на петицията

От авторите на петицията "Срещу светотатствата в предаването Вяра и общество по БНТ"

2016-03-30 14:00:15

Светият синод публикува решението си да не разрешава на клирици на БПЦ да участват в предаването "Вяра и общество по БНТ" Текстът на съобщението можете да прочетете тек:

От инициаторите на петицията "Срещу светотатствата в предаването Вяра и общество по БНТ"

2016-03-10 08:41:40

Тъй като много хора нямат възможност да подпишат петицията в интернет, ако желаете можете да събирате подписи на хартия, които изпращайте на адрес: София 1000 ПК. № 8

Съобщение от администраторите на петицията

2016-03-03 08:51:44

Честит празник! Благодарим ви за подкрепата и ви приканваме да разпространите още повече петицията сред единомишленици. Можете да разпечатате петицията и да организирате събирането на подписи на хартия, които в края на кампанията ще съберем на указан адрес. По време на празниците временно спираме показването на коментарите към подписката (те ще бъдат възстановени на 07.03.2016 г). По молитвите на св. Серафим Софийски Чудотворец Бог да благослови начинанието ни!

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

• Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.