СРЕЩУ СВЕТОТАТСТВАТА В ПРЕДАВАНЕТО „ВЯРА И ОБЩЕСТВО“ ПО БНТ

СРЕЩУ СВЕТОТАТСТВАТА В ПРЕДАВАНЕТО „ВЯРА И ОБЩЕСТВО“ ПО БНТ / Съобщения / От авторите на петицията "Срещу светотатствата в предаването Вяра и общество по БНТ" / Коментари


Гост

#1 Решението на Синода на БПЦ за неучастие на духовници в предаването "вяра и общество"

2016-03-30 14:14

Преди малко разбрах тази радостна новина!Приветствам я!


Гост

#2

2016-03-30 15:37

Аз смятам, че това решение е доста крайно, поради което не го приветствам. Също ми се струва крайно и желанието, изразено в петицията, Горан Благоев да бъде уволнен. В това предаване са излъчвани и доста ценни, поучителни и душеполезни репортажи, канени са и прекрасни гости. Аз по-скоро се моля Бог да вразуми екипа на предаването и гостите му, те да се разкаят и да спрат да сипят такива гнусни клевети срещу светиите, защото те са Божии приятели и наши застъпници пред Бога, а това са и хули против Светия Дух. Съмнявам се някой в Сърбия да смее да говори така за св. Николай Велимирович, да речем. Горан Благоев е ерудиран и интелигентен журналист, защо трябва да го мразим и уволняваме? Просто да спре тези провокации -това е достатъчно.

В. Д.

Веси Димитрова

#3 Решението на Синода на БПЦ за неучастие на духовници в предаването "Вяра и общество"

2016-04-02 02:22

Решението на Синода на БПЦ за неучастие на духовници в предаването "Вяра и общество"  е правилно! Не може една телевизия да  си затваря очите когато от екрана Горан Благоев  клевети Свята личност - Св. Серафим Софийски Чудотворец, помогнал и помага на толкова много хора в житейските им неволи!

 

 


Гост

#4

2016-04-05 18:54

Съгласна.

Гост

#5

2016-06-09 21:29

АЛО ,ДРУГАРИТЕ !! ВИЖТЕ СТАТИСТИКАТА - ЗАБЛУДЕНИ ,ПЛАТЕНИ ,ПОМИЯРИ ,КОИТО ЩЕ МИ ГОВОРЯТ КАКВО СТАВА В ПЛОВДИВСКО- МИ, 9О ПРОЦЕНТА СТЕ ОТ сОФИЯ !!!!! яСНО Е КАКВО ЗАЩИТАВАТЕ - ГРЕШНИ ГОВЕДА НА дЯВОЛА ,НО този ПЪТ ЩЕ БЪДЕ СВЕТЛИНАТА И БОГ ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ ИСТИНАТА !!! АМИН !