Спрете неправомерните отнемания на автомобили: Защитете правата на собствениците на автомобили

Уважаеми граждани,

Време е да спрем този фарс! Искаме изменение на закона срещу хората коиото са извършили нарушение, в зависимост от степеннта на нарушението на пътя! МВР се е превърнала в печатница за пари!

Със сериозна загриженост и обезпокоеност се обръщаме към вас относно нарушенията на правата на човека и противоконституционните действия, които се извършват във връзка с неправомерното отнемане на автомобили в нашата страна. Тези произволни практики не само причиняват несправедливост и вреди на гражданите, но и подкопават доверието в институциите и правовата система на държавата.

Неправомерните отнемания на автомобили са сериозно нарушение на правата на гражданите и противоречат на основните принципи на правовата държава. Такива действия не могат и не трябва да бъдат толерирани в нашето общество, което се стреми към зачитане на правата и свободите на всички граждани.

С настоящата петиция, ние призоваваме за спиране на неправомерните отнемания на автомобили и промяна на закона. Подкрепете нашата инициатива и се присъединете към нас в борбата за защита на правата на гражданите и за утвърждаване на принципите на правовата държава.

Благодарим ви за вниманието и за подкрепата!

Промени на НК незабавно    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Промени на НК незабавно да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.