Не на зони за паркиране в кв. Иван Асен

Квартал Иван Асен се намира от Царевец по протежение на улица Иван Асен от двете и страни, ограничавайки се от Цариградско шосе и бул. Евлоги Георгиев. От лявата страна на Иван Асен стига до Полиграфическия комбинат, а от дясната страна до булевард Ситняково, сато странична граница е Военната Академия. Бившия комплекс Ленин и настоящ Яворов, находящ се от ляво на Иван Асен от 12 СОУ до Музикалното училище преди зала Универсиада не подлежат на зониране, тъй като са с особен градоустройствен статут. Нашата петиция цели премахването на платени зони на територията на квартал Иван Асен II, което ще облекчи крайно много паркинговия режим и ще бъдат избегнати много инфарктни ситуации за парко места както често се случваше до сега.

Асно ни е, че в цялата идея със зони за паркиране играят огромни пари и интереси, но защо трябва винаги да се оставяме под предлог "Ами то някой друг да се занимава..."

До кога така бе хора? НИЕ СМЕ НАРОДА! НИЕ СЛАГАМЕ И МАХАМЕ ТЕЗИ ГОРЕ! НЕ НИЕ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ТЯХ, А ТЕ С НАС! НЕКА ПОНЕ ВЕДНЪЖ СЕ ОБЕДИНИМ!