НЕ на ДАНЪК ПАРКИНГ за живущите в зоните с платено паркиране!

Представяме на Вашето внимание Отворено писмо до СОС и СО с входящ номер 94-Г-212/25.07.2012г., внесено от Гергана Ценова Владкова, администратор на Facebook група "НЕ на ДАНЪК ПАРКИНГ за живущите в зоните с платено паркиране!" (https://www.facebook.com/groups/271575122923470/), като основна цел на писмото е да защити правото на живущите в зони с почасово платено паркиране да паркират автомобилите БЕЗПЛАТНО в близост до дома си и тези граждани да не бъдат дискриминирани по имуществен признак, както предвижда приетия Раздел 2.3. от Наредбата за организация на движението на територията на Столична община.

Разчитаме на подкрепа от всеки гражданин по нашия скромен въпрос, от който, обаче, произтича отнемането на поредната СВОБОДА от живота на обикновения човек, като се прави опит за превръщането й в "услуга"!

ПРОБЛЕМЪТ НЕ СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА СОФИЯ!!! ВЕЧЕ ИМА МНОГО ГРАДОВЕ, В КОИТО ОБЩИНИТЕ СЪБИРАТ ПАРИ ОТ УЛИЦИТЕ, НАЛАГАЙКИ НОВИ ТАКСИ, ЗАД КОИТО СТОЯТ САМО ПРАЗНИ И НЕОСЪЩЕСТВЯВАНИ ОБЕЩАНИЯ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТРАФИКА, ЧИСТ ВЪЗДУХ И ПРИЯТНА ОКОЛНА СРЕДА!!!

ТОВА Е НАШАТА СТРАНА, С НАШИТЕ СИ ГРАДОВЕ - КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА БЪДАТ НАЛОЖЕНИ НАШИТЕ ПРАВИЛА! ПРИЛАГАНЕТО НА ЧУЖДИ ПРАКТИКИ МОЖЕ ДА РАБОТИ ЕДИНСТВЕНО, КОГАТО ТЕ СА ПРИГОДЕНИ КЪМ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ И СРЕЩАТ ПОДКРЕПАТА МУ!!!

НИЕ ВЯРВАМЕ, ЧЕ ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ИМА СВОЕТО "БЕЗПЛАТНО" РЕШЕНИЕ - СТИГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ИМАТ ВОЛЯТА ДА ГО ПОТЪРСЯТ!!!

НЕКА ПРЕКРАТИМ БЕЗХАБЕРНОТО ХАРЧЕНЕ НА ОБЩИ ПАРИ ЗА НОРМАТИВНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ!!!

НЕКА СПРЕМ ДА СЕ ЗАЛЪГВАМЕ, ЧЕ ПЛАЩАЙКИ КАТО ЕВРОПЕЙЦИ, РЕАЛНО ПОВИШАВАМЕ СТАНДАРТА СИ НА ЖИВОТ!!!

"ЗА" каузата на писмото е направена Подписка (име, адрес, подпис).

Онлайн подписката е предназначена за хората от цялата страна, които застават зад нашите обикновени човешки искания, но нямат възможност да сложат подписа си лично! Моля, не забравяйте да потвърдите подписа си на e-mail адреса, който посочвате.

Гражданите на Столична община - потърпевши или такива с принципна позиция по въпроса, каним да следят информацията в горепосочената група, за да знаят къде могат да подпишат хартиения вариант на подписката! Разбира се, ако не са в София през този месец нека ударят едно рамо тук!

Ето тук може да прочетете текста на Отвореното писмо, в подкрепа на което е настоящата петиция:

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО ЩЕ ЗАСТАНАТ ЗАД НАС!!!

Гергана Ценова Владкова    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Гергана Ценова Владкова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.