Аз съм Мая Илиева!

Свържете се с автора на петицията

Подкрепете президента!

2020-07-09 08:47:59

https://www.peticiq.com/276679 - моля, подпишете, потвърдете подписа си от пощата си и споделете на стената си и във всички ФБ групи, с които членувате, за да го четат приятели!

Подкрепете Костадинов за кмет на Варна

2019-10-30 12:50:18

Подкрепете историкът и юрист Костадинов на балотажа!
Акмо не гласувате, напрактика подкрепяте статуквото!
Не забравяйте, че само той от ОбСв-ци заяви, че Морската е затворена за коли по закон и трябва да се спазва! Освен това, 2010г.спасихме от продажба сградата на детския комплекс, a 2017г.с протести запазихме 11 хореографски паралелки в страната. Винаги ме е подкрепял като съветник в борбата ми за обществения интерес! 2017 г.поиска герб да си оттеглят закона за образованието, с който съсипаха образованието.
Бори се против джендър стратегиите чрез утвърждаване на българщината с учебника си по Родинознание, който разпространява безвъзмездно!
Аз ще гласувам за Костадин Костадинов номер 48 - от партия Възраждане - кандидат за кмет на Варна!

Моля, подкрепете авторката на подписката в подкрепа на Мая Илиева

2019-10-23 07:58:23

Скъпи приятели,

Натрупах  10 г.обществена безвъзмездна дейснот за защита на обществения интерес:

Още 2010г. с г-н Костадинов спасихме сградата на Детския комплекс от продажба.

Вие подкрепихте моята електронна подписка в подкрепа на Мая Илиева.

2015-2019г. имам още 4 г.обществена дейност, по-главните успехи от които са:

затворихме Морската градина за коли(не бе затворена след 42000 подписа, след смъртта на Радослава, след Жалби до  Прокуратурата, протести и искане оставката на зам.кмета по правните въпроси);

- запазихме 11 хореографски паралелки в страната (почетен плакет от Съюза на у-щата по музика и Благодарствено писмо от Президента Радев.

Боря се против презастрояването, за преразглеждане Плана на Варна и намаляне етажността на сградите; за защита зелените площи, детските площадки, игрищата, за безплатенм обществен транспорт, за икономично целесъобразно изразходване на общинския бюджет, за спиране продажбата на общински имоти и възстановяване общинските предприятия, изграждане предприятия... Против стратегията, закона на детето и закона за социалните услуги - когато аз бчх дете, нямаше такива стртегии и закони, но имаше работа за всички родители, опитно поле, трудово обучение, бригади и семейството, обществото и държавата бчха здрави, без самоубийства и шизофрении, с уважение към възрастните, милиционера, директора, учителя и родителя, а Семейството се подпомагаше от Държавата!

За повече информация на ФБ стр. Мария Иванова Димитрова !

Моля Ви сега да ме подкрепите с избора си в гр. Варна за общински съветник:

- адв.инж.Мария Ив.Димитрова  - номер 48, преференция 107.

Заедно за Възраждането на България!

Благодаря Ви!

С уважение: адв. инж. Мария Димитрова

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

• Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.