Оставка на Миглена Кунева като министър на Образованието

НЕуважаема г-жо министър Кунева, по повод излязлата статия http://www.bnews.bg/article-149231: "Поредно безумие
Кунева тръгна скандално: Народните танци ВЪН от учебните програми!", се обръщам към вас: Възпитанието на децата по хореография включва и Български народни танци, които ги правят истински Българи, съхранявайки вековните ни традиции чрез танца като жар птица да оцеляваме във времена като днешното - на бездуховност, насилие, поквара и пълен разпад на обществото и държавата! НЕуважаема г-жо министър, молим ви да не закривате образованието ни така, както закрихте блоковете на АЕЦ-Козлодуй! Молим ви да не подхождате механично към образованието на нашите деца като към административна работа със срокове, която трябва да свършите на всяка цена! Колегата ви си отиде не за това, че печати бавно учебниците, а заради недъзите на безкрайните образователни експерименти, които продължавате и вие с нова сила! г-жо министър, за мястото, което заемате, освен ВИСШЕ ПЕДАГОГИЧЕСКО образование, се изисква и МОРАЛ, Сърце и Душа, каквито вие до колкото знаем, нямате!

Молим ви, идете си и отстъпете мястото си на някой от безбройните професори и висши Педагози, в чието сърце горят Ботев, Левски, Чинтулов и Вазов и милеят за България, но не тази на "европейските" ценности , а България на Възрожденците, на културните деятели и педагозите, които посяват семето на знанието, взаимопомощта, добротата и мирното съвместно съществуване между братските славянски народи, а и в целия свят !

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам мария Димитрова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook