Връщане на влака Стара Загора - Горна Оряховица, тръгващ от 18:50

Здравейте,

След премахването на вечерния влак, тръгващ от Стара Загора се загубва връзката с Чайката (16:30 от София) на Дъбово/Тулово преди 20:00, както и с влакове от Бургас и цяла Южна България.

На практика става невъзможно да стигнеш от Южна до Северна България след 18:00. Освен това последният влак от София до района на Трявна/Габрово става от 13:00, ако изключим вариант с две прекачвания и почти 8 часа за 200-250 км, което прави невъзможно за хората от района да стигнат до София, да си свършат работата и да се върнат.

При достатъчно подписали ще се свържа с БДЖ, власти и медии и всички възможни институции, да се разреши проблема.

Чрез подписа ми упълномощавам Todor Tsonkov да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.