За изграждане на вело-маршрут в Смолян с мисъл за екологичното и здравословното

Смолян е може би един от последните останали областни градове без нито един метър велоалея! С тази подписка бихме искали да заявим необходимостта от изграждането на такава (поне) по основните артерии на града. В момента тече ремонт на тротоарите по бул. България и в проекта не е заложено изграждането на велосипедна инфраструктура, а тротоарите и половината платно по околовръстния път тънат в пясък и не се използват пълноценно. Все повече хора използват велосипеда за придвижване или спорт и все по-често виждаме деца, които карат по тротоарите между пешеходците.

С тази петиция искаме да покажем, че града ни има нужда от велоалеи и инфраструктура с мисъл за екологичното и здравословното

Моля, подпишете и споделете!

Димитър Данаилов (Смолянски Търколяци)    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Димитър Данаилов (Смолянски Търколяци) да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.