За нормални пешеходни пътеки на пл. "Кристал" в гр. Шумен (Да помогнем и на пешеходеца Хари да пресече безопасно!)

Искаме от Община Шумен да изгради повдигнати и добре осветени пешеходни пътеки на площад "Кристал", както и в цялата централна градска част. Пресичането на пешеходната зона на бул. Славянски с улиците Св. Климент Охридски и Панайот Волов е опасно и несигурно за пешеходците. Зле маркираните или липсващи пешеходни пътеки на това място създават непрекъснати конфликтни ситуации между пешеходци и водачи на МПС.

peshehodna-pateka-Kristal-Hari.jpgНие от "Да, България", гр. Шумен вече на няколко пъти повдигаме въпроса с липсващите или нетрайно маркирани пешеходни пътеки в центъра на града. До този момент общинската управа не е предприела никакви мерки. Ето защо се обръщаме към гражданите на Шумен да ни подкрепят за да накараме общинската власт да си свърши работата!

Ето как искаме да изглеждат пешеходните пътеки в града ни:povdignata-peshehodna-pateka.jpg

Харесайте страницата на "Да, България", гр. Шумен за да проследите резултата от нашата петиция!


"Движение Да, България", гр. Шумен    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам "Движение Да, България", гр. Шумен да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook