Над 2/3 от българите заявихме на политиците "НЕ ВИ ИСКАМЕ". Суверена си иска своя глас!

 

Ние направихме нашия избор към политиците и той е ясен и категоричен - "НЕ ВИ ИСКАМЕ! ВСИЧКИТЕ!".

Какви са нашите искания:

- мнението на суверена да бъде зачетено в изборния кодекс. Но истинското мнение, а не преразпределеното по партиите от безизборните избори, които ни предлагат.
 
- Българския народ да има право да каже, "Не подкрепям никого!" и това да се приеме като равноправен избор, а не да се разпределя на тези, за които вече е заявено, че не се подкрепят.
 
- Ако процента на заявилите "Не подкрепям никого" е по-висок от подкрепата на спечелилата изборите формация или сформираната коалиция, то тя да не може да получи легитимност за управлението на държавата.
 
- Когато спечелилата изборите формация или сформираната коалиция, има по-нисък процент подкрепа от този на заявилите "Не подкрепям никого", с което суверена е заявил, че сваля доверието си от политическите представители, то всички участващи в управлението на партиите (с изключение на подобрилите резултата си от предишните избори), трябва да поемат своята политическа отговорност, като подадат оставка и за период от 5 години да им бъде забранено да се занимават с политика.
 
Стига сме хранили политически пиявици, на които изобщо да не им пука какво се случва с държавата и народа, защото са приели, че каквото и да правят, те ще се хранят от нас до живот.

 


Движение "Български Обединени Граждани"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Движение "Български Обединени Граждани" да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...