Нека нашият IT съпорт започне да чете discord

Средата на месеца е - новолуние, Юпитер е в Козирог, а сървъра отново заби... Също така няма поща, офис пакета отново е неактивен, а отваряйки Revit ме гонят глигани, джедаи и кентаври. Напоследък също така, софтуера проявява особена дискриминация спрямо хора с брада и мустаци. В тази комплексна ситуация, на връх пандемия от коронавирус, решавам да се оплача в предвидения за целта канал "it-support".

За съжаление, се оказва, че той е по - скоро съпорт група, където хората споделят проблемите си, но не и където ще намерят решение на тях.

Нека дружно се помолим на Светльо да влезе в discord, за да може ако не друго, то поне да е съпричастен с нас! Понякога всичко, от което имаме нужда, е просто едно "Да, добре"...

Поради страх от политическа репресия, авторът пожела да остане анонимен    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Поради страх от политическа репресия, авторът пожела да остане анонимен да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.