За премахване на зеления сертификат

Настоящата петиция е в подкрепа на колективна гражданска жалба срещу Заповед № РД-01-856/19.10.2021 г на Министъра на здравеопазването, въвеждаща задължителни „зелени сертификати“ за достъп до обществени места и лишаваща 80% от българските граждани от правото им на свободен избор за личното им здраве.

С  въвеждането на „зелените сертификати“ е налице фактическа ПРИНУДА за ваксинация, което е в противоречие с всички национални и международни норми, гарантиращи правото на личността за труд и свободно придвижване, както и за ДОБРОВОЛНО участие в медицински експерименти, какъвто по своята същност е прилагането на т.нар. „ваксини“ срещу COVID-19.

Подписвайки настоящата петиция, долуподписаните потвърждаваме подкрепата си за гражданския колективен иск срещу заповедта на МЗ от 19.10.2021 г.

___________

Настоящата петиция ще бъде приложена към жалбата като допълнителен доказателствен материал за това какъв е мащабът на обществения интерес към безумните решения на МЗ.

___________

Не забравяйте да потвърдите подписа си чрез линка, който ще получите на посочения от Вас  Email


Граждани срещу задължителната ваксинация    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Граждани срещу задължителната ваксинация да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...