Подписка за запазване на обучението от 5-ти до 7-ми клас в МГ
Свържете се с автора на петицията
This comment has been removed by the person who wrote it.
П.П.: Съжалявам хората, които правят всичко възможно да съсипят държавата и образованието на бъдещото поколение!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#242: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Наистина СМГ не дели сграда с никого, а и така едва се събираме - съмнявам се дори да има място за по 1 паралелка от 1, 2, 3 и 4ти клас (колкото да можем да се "натъкмим" на проектозакона, ако той не се пригоди към нашите нужди, което е доста по-лесно в случая).
Re:
За коя провинция говориш, защото и ние сме провинция, но при нас от 29 деца, едва 2-3 отиват в ЕГ, всичко останало си остава в МГ. Ако не е качествено образованието там едва ли ще има такъв наплив, а след като се борят за 1 място повече от 6 деца, за какво говорим.
Re: Re:
И в нашата провинция от 26 деца приети след 7-ми клас в профил " математика", повече от 20 са от тези, които са учили в ПМГ 5-7 клас.
Re:
"През тези години съм натрупала знания в областта на математиката, които са ми от полза и досега, когато се явявам на кандидат-студентски изпити."
Често ли се явявате?
Re: Re: Re:
"И в нашата провинция от 26 деца приети след 7-ми клас в профил " математика", повече от 20 са от тези, които са учили в ПМГ 5-7 клас."
На корупция мирише тази статистика. То не че не знаем.
Проектозаконът си е супер. Ако властимащите се поддатат на тази петицийка, аз веднага организирам контра-петиция. Със сигурност ще има много повече подкрепа.
А БГ мамите да не се правят на ощипани моми, защото много добре знаят, че приемът в МГ от 5-ти клас си беше полулегален.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re:
Каква корупция пък тебе те гони, след 7 клас всички деца наново кандидатстват в МГ, наравно с всички останали, никой не ги приема само, защото са учили в МГ. А всички искат децата им да учат там, защото не се налага да ходят на частни уроци, за да влезнат в гимназии, защото подготовката е на много високо ниво, а най-важното е че работят наистина с децата. В нашето МГ бивши ученици, настоящи студенти, в момента идват в събота и неделя на доброволни начала, водят кръжоци заедно с учителите, и то безплатно. И тази традиция е от години.
"На корупция мирише тази статистика. То не че не знаем."
Теб явно не са те приели.
Защо трябва децата учениците от 5 до 7 клас искащи да учат математика да се принуждават да посещават частни училища или скъпи курсове? Тези които не има харесват математическите гимназии просто да не се записват там.
Re: Re:
#266: - Re: Мишона или Check please? :)))
Писна ми от хора, които идея си нямат от начина на прием в профилираните гимназии, но не спират да плюят, ей така за спорта. Децата след 7 клас си кандидатстват на общо основание. В нашия град математическата паралелка е тази, в която се влиза с най-висок бал от цялата област. Показателен е фактът, че такъв бал формират именно възпитаниците на същата МГ, учили там в периода 5-7 клас. Но по-важното е, че тези деца искат да продължат да учат в същото училище и то със същия профил.
Апропо, няма да ме изненада наличието на индивиди, подкрепящи отмяната на приема. Когато в България гроздето за някого е кисело, той би направил всичко възможно никой друг да не получи онова, което за него самия или детето му е непосилно.
Re: Re: Re: Re: Re:
Теб явно не са те приели.
-----------------------------------
Ха-ха. По мое време в МГ искаше да ходи само дребния Петърчо с дебелите очила от първия чин.
От всички коментари (навсякъде), дори от начина по който е написана петицията, забелязвам едно. Колкото по-ограничена е една (бг) мама, толкова по-неистово е желанието й отрочето да е в МГ. То всъщност няма лошо да бъдат изолирани там. Ще взема да ви покрепя. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Е, сега там учат умни и красиви деца, които отнесоха китайците на последното голямо състезание. А ти се успокоявай с бълнуванията си за мами, татковци и учинайки. :)))
Re: Re: Re:
"Апропо, няма да ме изненада наличието на индивиди, подкрепящи отмяната на приема. Когато в България гроздето за някого е кисело, той би направил всичко възможно никой друг да не получи онова, което за него самия или детето му е непосилно."
То е ясно, че с ограниченото си мислене други доводи не могат да ви стигнат до ума.
И що скачате, като недовършени? Питах момичето/момчето дали често се явява по кандидат-студентски изпити. Каза, че обучението в МГ много му помагало, като се явява. :D
Ако му предстои кандидатстване, е нормално да се яви на няколко предварителни изпитни сесии. Но понеже ограниченото Ви мислене е твърде заето с БГ Мамма, вероятно не сте се сетили за това. ;)
| This discussion has been closed. |