Петиция към Президента на Република България Росен Плевнелиев
Свържете се с автора на петицията
ReРазпита на Лиляна иделото Паница в седмия състав на така наречения"народен съд" се намират в архи
Б Р А В О ! ! !
Действията на Лиляна Паница са били вече няколко пъти предмет на обсъждане в Яд Вашем и им е дадена оценка. За непризнаване. Но стремежът на всяка цена тази жена да бъде обявена едва ли не за национална героиня, има като по-далечен прицел, който не се и крие, прикачането към кохортата на ежегодно увеличаващите се спасители цар, премиер, министър на вътрешните работи и пр. Може един ден да се стигне и до нареждането на Александър Белев /засега необходимия злодей/ в списъка на спасителите.Особено ако отново се финансира някое недоразумение като "Недадените". Мераклиите за фалшифициране на историческата истина срещу солидни хонорари не са се свършили.
И аз подписах тази Петиция с дълбоко уважение!
Лиляна Паницжа е една непризната светица. Аз дължа живота си на изтеклата чрез нея информация. Авторката на коментар 12 е една неуспяла писателка и посредствен музикант, посредствен посланик. За да се успокои, добре би било да й се осигури публика да слуша беседите й за Хиндемит, да й се купи едно бяло пиано за да прави музикални илюстрации пред нищо неразбиращата публика.
Л.Б от София
Паница
Много завистливо. Мно-о-ого. Прекалено. По Чудомировски - Не съм от тез, как Сийке, ама нека да ти кажа. Как човек да не презира такива партийни секретарки и селски клюкарки.
Re: #12
Без извинение ще кажа, че този коментар е откровено негативен, изпълнен с антисемитско настроение и фалшиво разбиране за патриотизъм! Но не е учудващо, ниското самочувствие обикновено се компенсира с гневни нападки!
Паница
Лиляна Паница
Re:
Петицията е до Президента на България с молба да удостои посмъртно Л. Паница с орден Стара планина предвид уведомяването на еврейската консистория, извършено от нея, със съдържанието на споразумението за предстоящата депортация на евреи.
| This discussion has been closed. |