НЕ на 1.60 лв. за билет за градския транспорт в София
Свържете се с автора на петицията
Мотивацията за повишаване цената е пълна демагогия. Тя е анти логика, анти народна. Основната тежест се прехвърля пак на бедните, гладните и болните. Ясно е, че никой от гласувалите "ЗА" няма да пътува с градския транспорт, ясно е, че това решение няма да свали хората от колите, а напротив - ще ги качи.Тогава за какво облекчение на транспортния хаос, за какви 1,60 лв. говорим? Щели да стимулират ползването на карти. Ами кой беден ще си позволи това. До сега той все пак си позволяваше с няколко билетчета на месец да посети личния лекар, близкия пазар за някоя промоцийка на застоял хранителен продукт или далечна аптека за по-евтино лекарство. Сега му конфискуват и тези надежди.
Re: Re: За ...
Да, искам г-жа FaMdakova, както е изписал дизайнерът на номинала по-горе, да дойде да се повози до миризливите чичовци в рейса и тогава ще й се отще да живее от мириса на чужда пръдня и на пот!
Re:
В София ВЕЧЕ живеем като животни... Още колко можем да изкараме с надценки и ниски заплати? Огън за държавата, да го Бог благослови и семето им да почерни - така ще продължава да кълне народът на България... И в 21 век.
Вярвам, ще й хвръкне главицата на кметицата :-)
Re:
Наглеци - така ги виждам аз българските политици - искат да върнат соц-а май-май? Септември пак ще бъде май ;-)
Re:
Така е. Политиците ни лишиха и от култура и семето им гние вече - децата им ще плащат, мисля, дори съм убедена. Защото греховете им много натежаха, както и търбусите... А, да са ни честити автобусите! :-D Като изморят нас, българите, политиците ни ще управляват роми, сирийци и китайци - ако тези дадат да бъдат управлявани тука! ;-)
Re:
Нямаш право на щастие - ясно ли ти е!? Ти си роден/а в проклетата България, страна, в чиято КОНСТИТУЦИЯ никъде не пише, че имаш право на щастие - и да го пишеше, нямаше да се изпълни. Адова дупка е България. И ако не се вдигнем сега на бунт, ще покажем, че заслужаваме тази съдба - вярвам го!
Солидарна съм със своите съграждани за отмяна на позорното решение за 60% вдигане цената на билета и на карти за градския транспорт.
Re:
И в метрото е гадно. СТАРИ РУСКИ ВЛАКОВЕ на връх българския НИ манталитет - не се вдигат срещу политиците, а драскат по седалките!!!
Защото билет 1,60лв на 500 лева месечна заплата никъде по света няма!!!!
Няма да плащам 1,60 билетче !!!Няма да пълня гушите и кесийките на проверяващите -лелки и чичковци с грубо отношение,вид и обноски -повече им подхожда професията на тия от "Чистотата" - да метат улиците и да събират боклуци , и без това има недостиг на кадри в сектора ..АЙ СИКТИР ! По противни са и от циганите , сигурно затова така ги подминават и се правят ,че не ги виждат ,защото са "познати" и миришат като тях , че и по лошо ..
ЗАТОВА , ето Ви идея - аз ви предлагам следното:
Да бъдат "глобявани "с минимум 20 лева или колкото имат за всеки "пропуснат" циганин , за грубо отношение към пътник в неравностойно положение ,както и за липсата на легитимност.. а ако и това не помогне ...взимаме бухалките и бой по тиквите до пръсване ..докато Б.Б не каже СТОП
Проблемът с билетчето е решен !
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |