срещу кръстовището на две нива на бул.Гешов и бул. България

88

#1 "За" кръстовището на две нива на бул.Гешови и бул. България

2014-09-28 13:13

Най-глупавата петиция, която съм виждал. Като недостатъци се сочат неща, които ще бъдат отстранени с естакадата. Сега замърсяването на въздуха е ужасно, километрични колони от автомобили бълват изгорели газове. Ние, живущи в близост сме за естакада.

боцко

#2 Не на петицията

2014-09-28 16:19

Доста глупави доводи. Според авторите на жалбата по-добре да си стоим на ужасното положение което е в момента вместо да се измисли нещо смислено. Като не ви харесва текущия проект дайте идея за подобряването му, а не отричайте изцяло идеята за кръстовище на две нива


Гост

#3 Re: "За" кръстовището на две нива на бул.Гешови и бул. България

2015-04-02 07:16

#1: 88 - "За" кръстовището на две нива на бул.Гешови и бул. България 

 abe vie suvsem iztreshtehte...tolkova glupava naciq kto bulgharite nyama


Гост

#4 Против кръстовището на две нива на бул. Гешов и бул България

2015-07-02 20:07

До коментар 1 - от 88. Най-вероятно не сте запознати в детайли с проекта, защото ако бяхте и сте шофьор може би щяхте да попитате защо се създава кръстовище на първо ниво със светофарни уредби и кръгово движение на второ ниво, и кой точно ще предпочете да мине на първото ниво и да чака на светофара, след като може да мине на второто ниво през кръговото движение. Ако сте запознати в детайли с проекта сигурно ще възникнат у вас въпроси като откъде ще минават пешеходците, за да стигнат до спирките на градския транспорт, които не фигурират в проекта в момента? Добре е когато защитаваме един проект да представим мотиви в подрепа на този порект и най-вече защо трябва да се похарчат 23 милиона лева за това кръстовище и какъв проблем ще реши то, тъй като изследвания по този въпрос не са правени от Столична община до този момент.


Гост

#5

2015-07-03 07:39

Живея в този квартал и съм сериозно обезпокоена за качеството на въздуха в квартала. Всяка подобна инфраструктура само ще увеличи потока на копи. Мисля че може да се намери по умно и рентабилно решение . А надлеза е просто едно грозно и недомислено съоръжение на място където има непрестанен поток от пешеходци и много болни хора,заради многото болници в района. Затруднява се придвижването на пациенти между болницата на Урвич и болниците отсреща.Странно е че болниците са специализирани за двигателни заболявания и точно там където хората и без това се затрудняват да се движат ще се сложи и това 6 метрово препятствие.Потокът от пресичащи е много голям и непрестанен и един асансьор не би решил проблема. Да нр говорим за безумието Белодробната болница да е на най замърсеното кръстовище. Смятам че трябва да се обмисли едни по добро инжинерно решение което щади и е в полза и на пешеходците и хората кото живеят в квартала. Да не говорим за възрастните хора в квартала ,които няма да могат да пресичат 6 метрови препятствияи особено зимата едвали ще го ползват ,а ще трябва да ходят да търсят други начини за пресичане.

Гост

#6

2015-07-03 08:22

ako triabvat protesti, az sam saglasen

Гост

#7

2015-07-17 18:00

Определено има нужда от промяна в кръстовището там. Този проект НЕ решава нито един от проблемите заради които " уж" ще се реконструира кръстовището. Група " Град" имат много по- подходящ и измислен вариант. Със реализрането на " въртележката" от СО за пореден път показват немощ във визията за развитие на града и главната цел отново е усвояването на едни пари. Цялата ситуация болезнено напомня на реконструкцията на " Лъвов мост" и аз не желая парите на данъкоплатците да се усвояват чрез недомислени проекти!

Гост

#8

2015-07-24 21:30

Не мисля, че това конструктивно решение значително облекчава трафика на кръстовището. Мнението ми на строител-лаик е за класическа детелина, съобразена с конкретните условия.