Подкрепям откриване на директни полети от Испания до Пловдив

Уважаеми съграждани и поддръжници на развитието на въздушния транспорт,

Ние, от Фонда за развитие на летище Пловдив - Южната врата на България, започваме тази петиция с цел подкрепа за откриването на директни полети от испанските градове Мадрид, Малага, Валенсия, Барселона и други до Пловдив. Смятаме, че това ще бъде важна стъпка към подобряване на въздушния транспорт в региона и ще допринесе за по-лесния достъп на българите до родните им места, свързаността с техните близки и развитието на туризма.

За разкриването на нови авиолинии са необходими финансови стимули за авиокомпаниите. Затова се обръщаме към всички, които споделят нашата визия и желаят да подкрепят инициативата. Всяка една подкрепа, дори и символична, ще бъде от значение и ще помогне за реализацията на този проект.

Потенциалът за увеличаване на възможните дестинации до Пловдив би бил много по-голям, ако към Фонда за развитие на Летище Пловдив се присъединят останалите 45 общини от Южен централен район, както и браншови организации като хотелиери, ресторантьори, транспортен бизнеси други. За целта и всички останали активни компании е необходимо да осъзнаят, че подобряването на бизнес средата, ще подобри и тяхната икономическа дейност и ще улесни пътуването на българската общност до родните й места.

Можете да се включите и вие в подкрепата, като изпратите сума по ваше желание чрез набирателната сметка на Фонда за развитие на летище Пловдив. Дори 1 евро може да направи разлика и да помогне за привличането на нови авиолинии. Нека всеки от нас допринесе според възможностите си.

Така всеки един от вас ще работи за по-добро бъдеще на въздушната свързаност на региона. Благодатна възможност да се обединим за общополезна кауза. Благодарим ви за вашата подкрепа и участие!

С уважение,

Фонд за развитие на летище Пловдив - Южната врата на България

 

Набирателна сметка на Фонда: BG86SOMB91301049280401


Фонд за развитие на летище Пловдив - Южната врата на България    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Подписвайки се, приемам, че Фонд за развитие на летище Пловдив - Южната врата на България ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.


Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели:
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...