За равни права на пушачи и непушачи!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията За равни права на пушачи и непушачи!

sunny

#601 Re: Горски, отиди на психиатър.Ама хич не си добре с главата. Май отдавна си хванал гората :-) :-)

2012-12-31 03:41


Гост

#603 Re:

2012-12-31 03:54

#24: -

Който нож вади - от нож умира. Благодаря от името на всички пушачи. Да ви се връща стократно пожеланието.

 

Big Brather

#604 Re: Re: Re:

2012-12-31 04:04

#470: Гост - Re: Re:

Точно така - статистики трябва да се четат! А не псевдонаучни "изследвания"!!!

Хайде сега и Вие, уважаеми НЕпушачи, почетете статистики!

Вижте и това, а също и това !

Нарушител

#605 Re: Re:

2012-12-31 04:08

#429: - Re:

А бихте ли уточнили как точно Ви нарушаваха правата, когато имахте зали за непушачи, които Вие НЕ ПОСЕЩАВАХТЕ!!!!

sunny

#606 Re: Re: Горски, отиди на психиатър.Ама хич не си добре с главата. Май отдавна си хванал гората :-)

2012-12-31 04:11

#601: sunny - Re: Горски, отиди на психиатър.Ама хич не си добре с главата. Май отдавна си хванал гората :-) :-)

А,сетих се и  нещо друго,което можеш да направиш-отиди в Банско да набиеш Цачева,Фидосова и Цветанов,които унищожават белите дробове на града,като им слагат маска за изкуствено дишане/пистички и строежчета/а от там отиди и бий една песница на Борисов,за да спре производството на тая гадост-цигарите.После,за да ти миришка хубаво започни да палиш всички автомобили в страната,после взриви и парфюмериите,защото продават дезедоранти.И ако са ти останали сили,отиди и размажи здравната министърка,за това,че лекарствата в България са най-скъпи в целият ЕС.А забравих,можеш да запалиш и Винпромите и после си седни в някоя сладкарничка,пии една студена вода и се радвай на безсмъртието си

Свидетел

#607 Re: Заставам зад прогреса!

2012-12-31 04:12

#441: Швейк - Заставам зад прогреса!

Една малка подробност - в Чехия и сега има барове, където може да се уринира. Пише Ви го жив свидетел и посетител на подобно заведение преди две години!

Логичен

#608 Re: Цитат от Върла непушачка - напълно подкрепям твоето мнение !

2012-12-31 04:16

#449: - Цитат от Върла непушачка - напълно подкрепям твоето мнение !

При предишния режим по закон залите за непушачи бяха по-големи от тези за пушачи. И стояха празни! Как това Ви правеше неравнопоставени? Моля отговорете!

И как сега, когато ИЗОБЩО няма зали за пушачи, това означава "равнопоставеност"?

Нещо логиката се губи...

Кой и как Ви принуди да търпите цигарения дим, а не си стояхте в залите за непушачи? Заплашиха Ви с разстрел или нещо друго? Моля уточнете, че взех да се обърквам...

Логичен

#609 Re: Re: Re:

2012-12-31 04:22

#415: Непушач - Re: Re:

А ти си безкрайно ОСТЪР! Думи нямам...

Логичен

#610 Re: Re: Re: ИМАМ ПРАВО ДА ДИШАМ

2012-12-31 04:24

#417: Ку-Ку - Re: Re: ИМАМ ПРАВО ДА ДИШАМ

Точно така! А сега, понеже масово се нарушава забраната, просто навсякъде се пуши. Честито на мераклиите за чист въздух :)

Лора

#611 Re: Re:

2012-12-31 04:24

#419: Ку ку - Re:

Би ли уточнил как ти преча през стъклена стена и при включена вентилация, БЕ?

Миризлив наркоман

#612 Re:

2012-12-31 04:30

#423: ББ -

1. Наркоманията се преследва от закона. Наркотиците - също! Когато тютюнопушенето и цигарите бъдат поставени извън закона, тогава можете да твърдите, че "пушачите са наркомани, които наркоманстват на публични места".

2. "Малоумието" се доказва с медицински изследвания - когато изследвате всеки един пушач поотделно и установите, че всички те, целокупно са малоумни, тогава можете да твърдите, че са "малоумници". Настоящото Ви непроверено и недоказано твърдение подлежи на съдебно преследване! Същото се отнася за определението "миризливи наркомани"! Прочетете Наказателния кодекс и стискайте палци да не Ви потърси някой сметка за непремерените определения, които си позволявате да давате.

3. Който не е съгласен да работи в определен вид среда, не работи в тази среда и не подписва трудов договор. С подписа си той дава съгласие да работи при тези условия.

4. Наврете си всички определения на онова място, където слънце не огрява, и си дишайте чистия въздух, обладани от злоба, комплексарщина и неудовлетвореност, каквито определено излъчвате.

Задоволен

#613 Re: Безправен чикиджия

2012-12-31 04:34

#385: Кънчо еякулиращ по пушачи - Безправен чикиджия

Абе, що не си лъскаш чикиите някъде другаде? Каква работа имаш тук, чикиджия прост, задръстен, смрадлив? Аман от недоклатени фрешове!!!!

Админ

#614 Re:

2012-12-31 04:37

#387: -

Уважаеми господине или госпожо,

Преди всичко, благодарим за цивилизования тон, който рядко се среща откъм бездимната групичка.

Бихме искали, обаче, да Ви информираме, че в целия цивилизован свят страните с подобна тотална забрана като българската се броят на пръсти и там колегите-пушачи не спират да протестират, а правителствата едно по едно преосмислят забраната. Така че, когато давате примери, молим да имате предвид истинската практика, а не прокламираната от платени клакьори като Гешанова и компания.

Престъпник

#615 Re: ИМАМ ПРАВО ДА ДИШАМ

2012-12-31 04:48

#393: PePsi - ИМАМ ПРАВО ДА ДИШАМ

Аз пък имам право да пуша! Къде в Наказателния кодекс пише, че пушачите са престъпници? Къде в бюджета пише, че от пушачите не се взимат данъци, акцизи и осигуровки?

Некомпетентно е правителството, да, правилно. Фактът, че въведе забраната, го доказва!

И не ни се правете на цивилизовани демократи, защото това, което прогламирате, няма нищо общо с цивилизацията и с демокрацията.

А протестът на непушачите го видяхме - 40 души (барабар с репортерите и полицията), представени от медиите за "десетки" :) Иначе пушачите били "жалки"...

Правото Ви на дишане и чист въздух никой не го отрича и никой не иска да Ви го отнеме!!! Това не можете или по-точно не искате да го разберете. Така че, "Опомнете се и се спрете!"

Задоволен

#616 Re: Re: Безправен чикиджия

2012-12-31 04:50

Без нерви

#617 Re: Не съм сагласен с вас

2012-12-31 04:54

#353: - Не съм сагласен с вас

Абе, Вие малоумни ли сте или се правите на такива, че вече нерви нямам да Ви чета глупостите?

Как Ви прецакваме здравето през стъклени стени и с вентилация, бе, идиоти с идиоти психясали????? Много пък съв Ви чувствителни "сензорите"... Извънземни ли сте, какви сте? Баси хората (ако въобще са хора)!

Каква сладкарница, какво дете, какви 5 лева? Една песен си знаете, нея си пеете и отказвате да мислите и да слушате, камо ли да чувате какво Ви се говори! Тиквеници смахнати!

Леле, що нямам пушка? Направо ми иде да Ви изтребя, та светът да стане малко по-спокоен! Баси хората, баси чудото, баси ненормалниците...

Като не си съгласен с нас, какво правиш тук? Ходи да протестираш с бездимните идиоти и полуидиоти - тъкмо ще си 41-вият! (че са го закъсали откъм "персонал")

Изобличител

#618 Re: Кого се опитвате да заблудите?

2012-12-31 05:24

#365: Zerg - Кого се опитвате да заблудите?

За Ваша информация, електронните цигари са в пъти по-евтини от обикновените, така че тук изобщо финансовият проблем не може да бъде аргумент.

Заблудите ги въвеждат хора като министър Деси и Гешанова, а немислещи индивиди като Вас им се връзват и ги приемат за реалност. Само че една лъжа, повторена 100 пъти, не се превръща в истина!

А лъжите са доволно много:

1. Лъжа е, че "така е в Европа", защото само в 5-6 държави има забрана като нашата. Във всички останали има места за пушачи в заведенията, та дори в сградата на Европейския парламент има такова място.

2. Лъжа е всичко написано по темата "пасивно пушене" - напълно недоказана теория, прокарана с парите на петролни и азбестови компании с цел да отвлекат вниманието от себе си по отношение на вредностите за здравето на хората.

3. Лъжа е, че ресторантьорите не губят от забраната, защото и слепците вече виждат, че оборотите са спаднали средно с по 50 процента, особено през студените месеци, а хиляди хора остават без препитание.

4. Лъжа е, че всичко се прави в името на здравето на хората. Приходите от акцизи от цигари растат, следователно тютюнопушенето не намалява, а се увеличава.

5. Лъжа е, че пушачите "изсмукват" ресурси от здравеопазването, защото те са основен вносител на средства за него чрез акцизите, които плащат (освен осигуровките и данъците, като всички останали). С едногодишните п (???), че са причинени вследствие цигарен дим. Къде са останалите пари? Питайте Дянков! Защо здравеопазванетоо ни е на този хал? Питайте Деси Здравословната!

6. Лъжа е, че "България без дим" работи в ползу роду. Вижте им финансирането и сметнете колко получава на месец лицето Гешанова от американски фондации и църкви, за да насажда обществена омраза в България и да проповядва измислени теории, лишени от всякаква научна и статистическа достоверност!

7. Лъжа е, че България е лидер по ракови, респираторни и сърдечно-съдови заболявания в Европа. Страната ни е с показатели под средноевропейските, а страните със стриктна забрана, при това въведена преди години, са лидери!

 


Anonymous

#619 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 05:52

#277: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Защо не се научите първо да четете (С РАЗБИРАНЕ!!!), а после да коментирате и да давате оценки?

Кой отрича вредата от тютюнопушенето?

Кой омаловажава проблема?

Къде видяхте в петицията текст, който прокламира тютюнопушенето? Къде в петицията има твърдение, че тютюнопушенето не е проблем и не е вредно?

Да, протестираме за правото си на избор! Ако това не е ясно, значи трябва да си премерите възможностите за мислене!!!

Вън мастиката :)

#620 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 05:53

#278: ванко шопа - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Хахаха...

А мен пък ужасно ме дразни миризмата на мастика - образува ми инстикти за... (абе, гади ми се). Та, в този ред на мисли, дали пък да не организирам една кампания за забрана на мастиката? :)

Аргументиран

#621 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 05:55

#279: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Смислени доводи, колкото искате! Вашите, обаче, яко издишат. "Така е в Европа" и "тровите ми въздуха" (забележете, през стъкло и с вентилация!) изобщо, ама, изобщо не са аргументи! Хайде, напишете си домашното, попрочетете, поинтересувайте се малко повечко, а не само да гледате Гешанова в устата, пък после заповядайте да коментирате!

Аргументиран

#622 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 05:56

#280: ванко шопа - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Крив си, ами! Как да не си крив? Щом си пушач, по дефиниция си крив... и за глобалното затопляне, и за разводите, и за измрелите птички, и за пожарите на Витоша... ЗА ВСИЧКО!!! Предлагам да направим движение "Пушачите на сапун" и да видиш тогава каква маса народ ще ни подкрепи - има-няма 40 души, барабар с охранителната полиция и репортерите :)

Върл ПУ-ШАЧ

#623 Re: За равни права на пушачи и непушачи

2012-12-31 05:58

#21: върла НЕ- ПУ-ШАЧ-КА - За равни права на пушачи и непушачи

Върла,ще ти пречи ли,ако има заведения САМО за пушачи?Според мен,ще ти пречи.Ще влезеш в заведението(за пушачи) и ще оревеш орталъка,че те тровят.Непушачииииии,не искаме да ви тровим!!!Искаме заведения,в които да се тровим спокойно!

Върл ПУ-ШАЧ

#624 Re:

2012-12-31 06:02

#24: -

Ти ще пукнеш от злоба!Клетвите се връщат!

Върл ПУ-ШАЧ

#625 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 06:07