Против дискриминацията над българските ученици!
Свържете се с автора на петицията
Абсолютна дискриминация към българските ученици... Те са бъдещето на нацията ни...
Re: Re: Късогледство
Хитлер за мангалите, като ги изтрепем, държавата ще потръгне нагоре!
Re: Късогледство
#26: Тина Петрова - Късогледство
Който иска да си образова децата успява .Познавам ромка разведена с три деца двете вече са със висше образование третото в момента учи и работи като санитар в болница. Значи може и без стипендия и без помощи от социалните.
Re: Късогледство
#26: Тина Петрова - Късогледство
Госпожо Тина.. Гвания проблем е, че вие не мислите.. Как въобще може да кажете, че е справедливо ромските деца, които ходят на училище за белешки и за нарушаване на редът, да получават двойно повече пари от децата, които са на училище, за да изкарват отличен успех и да получават по 17,5 евро.. Ромите получават социалти стипендии, помощи, фургони в които да живеят. Никой не ги закача.. Не си плащат токът, водата и интернетът.. Ако пребият детето ти, съпругът ти, полицай, лекар и така нататътк.. Кой е виновен.. или няма виновен или другия е виновен защото те са малцинство.. Те получават всичко.. финансии, имунитет... И накрая пак след всичко дадено им, са си същите.. И да получават лапетата им 60 евро.. До получават пари, за да ходят на училище?????? Училището е доброволно.. който не му се ходи, да не ходи.. Не е нужно да ги мотивират със пари.. Ако им се учеше, можеха просто да учат.. :x
иска ми се и аз да съм от малцинствата, но от към боя няма да мога да го докарам
Ще е така, докато българския народ сиди по кафенета, по фейсбучени работи и само си приказва без да прави нещо по въпроса. само комантари, само оплаквания и нито капка действие. Винаги.
Re:
Само Хитлер им трябва ,съжалявам но си е истина циганите българските напълниха Европа представяйки се за Българи ,хората и тук почват да си мислят за нас като цигани ,стига САМО На САПУН ,тая зган мръсна
Срам,срам и срам неможе за успех 3.50 да се дава стипендия,не стига че някой родители не взимат детски и всякакъв вид помощи заради малцинството па и сега и стипендия,за да ги мотивират да ходят на училище не става така,правата трябва да бъдат еднакви за всички,не деля хората на такива и онакива,на ясно съм че от човек до човек има разлика ама те прекалиха с това неможе така,има много умни деца от малцинството но останалата част са под всякакъв критичен случай !
Трябва да има равен старт и шанс за всички деца.
В противен случай след някоя и друга година ще трябва да поощряват и българските деца да ходят на училище...
Защото на какво ги учим?!?
| This discussion has been closed. |