Против дискриминацията над българските ученици!
Свържете се с автора на петицията
This comment has been removed by the person who wrote it.
Защо не са равни правата за получаване на стипендии???
Пред семейството на една работеща българка очевидно има само две перспективи: мизерия или емиграция. Коя майка ще остави детето си да мизерува? Остава да емигрираме ... Това ли целите, уважаеми НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ...? България обеднява ежедневно, младите напускат страната и търсят по-добър живот навън, далече от дом и родина. Правителството дискриминира образованите и работещи хора в полза на необразованите, неработещите и паразитиращите. Искам да ми кажете защо моето дете да е по-долу стоящо от детето на една ромка да кажем? Защото съм била така наивна да се образовам, да работя и да създам един що-годе нормален живот... защо детето ми да се чувства в собствената си държава като емигрант??? И след всичко това питам какъв стимул имат българките да раждат повече от едно дете и какъв стимул да излезе човек от сивата икономика?
Спонсорирайте тази петиция ???
В България има брутален расизъм и дискриминация. За циганите - безплатен ток, безплатна вода, безплатно здравеопазване и т.н и т.н.... За българите - само задължения. До когаа?!?
Господа Управници, ако искате да изгоните всички българи от България, просто го кажете....Явно целите тук да останат само бежанци и мангали!!!
Като са бедни oт къде намират пари да карат пияни автомобил и колко деца избиха?
Всяко се труди и трябва да бъде оценено и поощрявано.
Чудим се как да си изучим децата, всички сметки да са ни платени и накрая пак за ромите мислят.
Нищо няма да постигне държавата докато им дава всичко наготово.
| This discussion has been closed. |