Петиция в защита и в подкрепа на Пловдивски митрополит Николай


Гост

#101

2016-06-27 21:55

Вашия стожер пазят видеокамери, дето ги наслага навсякъде в митрополията. Може  наистина ги  обича,  както вие казвате, своите овце. Тогава, значи, сме от чуждите, щом ни  пропъжда -   в другата  подписка  са вече цяло стадо.


Гост

#102 Re: Re: НЕМОРАЛЕН Кузман Димов Кърджали

2016-06-28 09:03

#98: НЕМОРАЛЕН Кузман Димов Кърджали - Re: НЕМОРАЛЕН Кузман Димов Кърджали 

Вие, като един анонимен богохулник, който дори не излиза с името си, сипете хули и леете крокодилски сълзи за отнетия ви т.н. архитектурен комплекс "св.св.Кирик и Йолита"  вместо да благодарите, че манастира е възстановен за слава Божия и, че там вече се молят благочестиви монахини и христолюбив народ за такива грешници като вас, а и като мен, защото и аз се считам за грешник.

Понеже не сте осмислили моя призив, още веднъж ви призовавам: не ожесточавайте сърцето си, запознайте се с основните истини на Православната вяра, молете се Бог да просвети ума ви, и тогава ще разберете откъде идват заблудите ви.  

А аз ви съчуствам и ще се моля Бог да ви вразуми и прости греховете ви. Аз също ви прощавам.  

Кузман Димов

 

 

ДЪЛБОКО НЕМОРАЛНА ЛУДНИЦА (МАФИЯТА НЕ ЛЪЖЕ ПОНЕ)

#103 Re: Re: Re: ДЪЛБОКО НЕМОРАЛЕН Кузман Кърджали

2016-06-28 13:25

#102: - Re: Re: НЕМОРАЛЕН Кузман Димов Кърджали 

 Колко ДЪЛБОКО НЕМОРАЛНО Е БЛАТОТО вижда се от: "...сипете хули и леете крокодилски сълзи за отнетия ви т.н. архитектурен комплекс "св.св.Кирик и Йолита"  вместо да благодарите..."

ИСТИНСКИЯТ МАФИОТ ПОНЕ НЕ СЕ ПРЕСТРУВА, КУЗМАНЕ, НЕ СЕ ЛИГАВИ  КАТО... БЛУДНИЦА.

АКО ТАКИВА СА "... основните истини на Православната вяра, молете се Бог да просвети ума ви, и тогава ще разберете откъде идват заблудите ви..." НЕДЕЙ ДА СЕ ЧУДИШ ЗАЩО НАРОДЕЦЪТ ЗАГЪРБИ МРЪСОТИИТЕ ВИ И ПОДПИСВА   ПЕТИЦИИ  С ТРИТЕ СИ ИМЕНА И С ПОЧЕРКА СИ.

А ТУК В ИНТЕРНЕТА ВСИЧКИ СМЕ ИВАН ДРАГАНОВ, "КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ", ВАЖЕН Е СМИСЪЛЪТ НА КОМЕНТАРА.

ИЛИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ДА ПРАТИТЕ ЩУРМОВАЦИТЕ ДА МЕ ПРОСВЕТЯТ - МУТРОПОЛИТЪТ С НЕГОВИТЕ  БИЯЧЕТА (Варна, залив "ТРАКАТА", а?)

ПРОЩАВА, ЛИЦЕМЕРЪТ

#104 Re: Re: Re: Re: ДЪЛБОКО НЕМОРАЛЕН Кузман Кърджали

2016-06-28 14:10

#103: ДЪЛБОКО НЕМОРАЛНА ЛУДНИЦА (МАФИЯТА НЕ ЛЪЖЕ ПОНЕ) - Re: Re: Re: ДЪЛБОКО НЕМОРАЛЕН Кузман Кърджали 

 "...Аз също ви прощавам. ..."

МНОГО МОЛИМ, Г-НЕ КУЗМАНЕ ДИМОВЕ ОТ КЪРДЖАЛИ ДА НЕ МИ ПРОЩАВАШ, ДА НЕ МИ СЪЧУВСТВАШ И ДА НЕ СЕ "МОЛИШ" ЗА МЕН НА НЯКАКЪВ ТВОЙ СИ ЗЕВС (НА КРАДЦИТЕ) ВЪВ САТАНИНСКИТЕ ВИ РИТУАЛИ.

ДОБРЕ, ЧЕ НЕ МИ ЗНАЕШ ИМЕТО, ДА МЕ ОМЪРСИШ = С ТАКИВА МРЪСНИЦИ АЗ НЕ СЕ СЪБИРАМ И НЕ ОБЩУВАМ.

ПРЕДСТОИ    В И Д О В Д Е Н   И ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ И МУТРОПОЛИТА, УМНАТА С ГАДОСТИТЕ!

СЛАВА БОГУ.


Гост

#105

2016-06-29 15:50

С А М О П Р И З Н А Н И Е    НА    ПРОТОСИНГЕЛА (нека се замислят защитниците !!!)

самопризнанието е взето неподправено от коментар в официалния сайт на вестник Марица подписан със следните инициали : 

 

Ст.Иконом Добромир Костов
Рейтинг: 8


10

22.06.2016 |

11:12

 

" Аз лично посъветввах Негово Високопреосвещенство да отчитаме повече семинаристи отколкото имаме в Пловдивската Духовна Семинария, за да може Министерството на Науката и Образованието да отпуска повече средства, които са необходими за издръжката на Пловдивската Духовна Семинария и Академия, както и някоя част от тях да отиват за свещеническите заплати. В момента съм наредил воден режим в Академията за да се правят по-малко разходи. Колкото до твърденията на миряни от Асеновград откъде бях и аз преди да стана протосингел че Архиерейският наместник бил сменен заради отказ да даде пари за заплати на Пловдивската Света Митрополия да така е. Негово Високопреосвещенство редовно събира пари от архиерейските наместничества и от отчета на свещи, които отиват за заплати на свещенослужителите. Господин Мирчев се грижи за семинарията, доката аз като протосингел и игумен си изпълнявам длъжностите поверени ми от Негово Високопреосвещенство Митрополит Николай."
 
Интересно и след тези самопризнания за две от престъпленията, все още ли някой има дързост да "подкрепя" и "защитава" престъпниците? въпросът може да се разглежда и като риторичен

 


Гост

#106 Re:

2016-06-29 16:14


Гост

#107

2016-06-29 16:21

Я проверете в училищата има ли пенсионирани учители ,пенсионери повече от 8 години,които работят като домакини в училищата и то в светски училища.

АКАДЕМИК Методич - грехота!

#108 Re: №105: Раздай и Хонорис Каузи на ОЛИГАРХчетата, АКАДЕМИК Методич!

2016-06-29 16:38

#105: -  А? К'ва "АКАДЕМИЯ" Мутро простовата селяндурска

 Да вярваме ли на очилата си: "...Министерството на Науката и Образованието да отпуска повече средства, които са необходими за издръжката на Пловдивската Духовна Семинария и Академия .."  "ЗАПЛАТИ НА ... СВЕЩЕНИЦИ"? А защо не и на попад... пардон, презвитери "веро"учителки?

Тоя ПЕРКО не стига че коли/беси горките дечица ПОСЛУШНИЦИ в Семинарията (има и такива откачалници-родители в 2016!) ами и АКАДЕМИЯ провъзгласил ... То аслъ в Булгаристан всеки си отваря кой училище, кой унЕверситетче, кой Академийка за калинки (БАНИ = Б. Академия на Науките и ... Изгъзиците?).

Ми то милото за Професорче се мисли, еха! Те  БЪЛГАРСКИТЕ ПСИХИАТРИ СТЕСНИТЕЛНИ, брей! Задрямали, а заплатите си вървят ...

2. ПАРИ ОТ ДАНЪЦИТЕ ми към Частни Медресета, Йешиви, Ашрами, СЕМИНАРИИ И ... палячовски "АКАДЕМИИ"??? Конституция нямаме ли вече, под Режима БоБо2?

Страничний НАЛЮДАТЕЛЮ,

#109 МНОГО СИ ПРАВ! СЛАБ ИНТЕРЕС! =Re: Все едно.

2016-07-01 12:40

#78: Страничен наблюдател Е МНОГО ПРАВ= ПРАВОСЛАВИЕТО Е БЕЗИНТЕРЕСНА ТАМА - Все едно. 

 Много е прав Наблюдателят = обществото хич вече не се интересува от БПЦ и от Н.В.П. Никола М. С.  парашутист от комунистическата Номенклатура.  Което впрочем много им уйдисва на кроежите  -вместо да се занимават с досадни НАВЛЕЦИ - ВЕРУЮЩИ  те си остават на спокойствие за НОТариалните МАГьосничества.  Ура! Мениджмънт! Далавера!

Колко маловажна е за ОБЩЕСТВОТО църковната "тематика" се вижда от
1500те САМО подписа.

Архитектурната колегия наброява 4000 глави, от
които гарантирано 3/4 ненавиждат крадливия Клептократ МУТРОполит (а оттам и
...нали? Сещай се, снахо!), но ги домързява да се замърсяват с него. 

Като кликнеш горе на заглавието ПЕТИЦИЯ.КОМ виждаш подредени по бройки разните други
вълнения на българина (73 хиляди против цигарения дим в заведенията; 6269 за
кобилата на Метростанцията ...). БП"Ц" - затихващи функции ...

Нашите попове се пържат в средновековни ДОГМИ и след СЪБОРА все повече се провинциализират. Пак повтарям  -така по им отърва да ги загърби Народецът, че да си въртят алъш-вериша, вместо да са общественополезни в крак с Живия Живот.

МИТРА на МУТРА

#110 Re: МИТРА ВРЪЗ МУТРА

2016-07-01 12:45

#101: -  МИТРА  ВЪРХУ  МУТРА

Н.В.П. Никола Методиев С.  е  БЕЗблагодатен.

Парашутист от Потомствената Номенклатура на БКП и на КДСигурност, БАРЕТА.

МИТРА НА МУТРА,

БЯЛО БУЛО СЪНУВА.

ВЪН ОТ БПЦ, докато не ги е разтребил останалите агенти!

Варна, Залив ТРАКАТА -а?

#111 МИТРА НА МУТРА

2016-07-01 13:03

МУТРА С МИТРА

БЯЛО БУЛО СЪНУВА:

(Варна, Залив Траката!)

-а ВИДОВДЕН, ВАШЕ В.П.? А?   или не сте от тия будали, дето ВЯРВАТ (в таласъми ...)

Калугер

#112 Re: Вярвам му

2016-07-03 19:05

#4: Вера Младенова - Вярвам му 

 Вера???????????????? ти си една кукувица-комунистка и нищо повече! Ако примерно те хвана и те набия, това ще бъде ли волята Божия и няма ли да ме съдиш или ще ме оставиш ей така Бог да ме съди??? Бог не гледа с добро око на такива като на дядо ти Николай, който по нечестен начин и с фалшифицирани избори взе короната за митрополит. За подкрепа на нечестивий Николай и ти носиш отговорност пред Бога и рано или късно и двамата с дядо си ще си получите необходимото защото и народа е казал, че Бог поруган не бива!


Гост

#113

2016-07-06 12:35

А какво общо със тази подписка имат румънци?

Те си одиха на събора, те са част на вселенската църква. Що се занимават със нас и нашия митрополит?

Нали за нашата църква те са ерес, щото са ходили на събора, не като нас - праведните?

В МАНАСТИР ЛИ?

#114 в ЗАТВОРА, не в манастир!

2016-07-06 15:42

Ако многоправедният всесилен главнокомандващ БАРЕТ бъде пратен в манастир (а дори и в лудницата, където му пазят легло от години и където ще го хранят БЕЗ ДА РАБОТИ, за разлика от Истински Православния Народец) то той следва да хвали Господа и прехвали пълногласно - - - защото след Света Марина мястото му като ПРЕСТЪПНИК Е В ЗАТВОРА.

Където едни чичковци много ще го уважават, всекидневно, както си и заслужава, не ли?

Потомствената наследствена Номенклатура не посегна на СВЕТИНИТЕ през цялата епоха на комунистическа Диктатура на Пролетариата; за да доживеем .неграмотни полуидиоти парашутирани от БКП и Комитета за ДС да бесуват и да "подобряват" Църквата ни според парвенюшкия си вкус.

Като НЯМА СЕДЕМ ГОДИНИ ОТ ДОМ завалията защо го пратиха в Пловдив за посмешище?

Радетел за нормални духовници.

#115 Митрополит Николай - вън.

2016-07-08 05:43

Този психопат още ли не си е заминал. Това повече не може да продължава. Гневен съм, че ниско интелигентни и неадекватни персони получават право на обществена позиция.

мирянка

#116 недостоен

2016-07-11 05:13

Гласуването се проведе. Пет пъти повече миряни искат отстраняването на Николай. Това лице не може да бъде духовен водач. С поведението и решенията си той скандализира цялата епархия. Почти не остана место, където негови решения да не са довели до спорове и конфликти. При това му липсва критичност, той не осъзнава действията си.

МИРЯНКЕ мила,

#117 Re: недостоен

2016-07-11 15:32

#116: мирянка - недостоен 

 Думата е САМОкритичност = способност да се вгледаш в себе си и в действията си и да видиш ГРЕШКИТЕ СИ. СВОИТЕ, не само твоите (ти нали имаш грешки също, нали не си безгрешна? Ама ГИ ВИЖДАШ, за разлика от Негово НиЗко Преосвещенство Фюрера). Цит.:

"При това му липсва критичност, той не осъзнава действията си." 

ТО ГОРКОТО Е НАЛУДНО СЪС ДИАГНОЗА ОЩЕ ОТ СТУДЕНТСТВОТО от Четвърти Километър - София, но нашите психиатри са стеснителни с такива смахнати религиозничестващи, които били "хванали Господ за шлифера" и не го слагат в усмирителната риза и го оставят да ни се качи на главата - оти ЗАПЛАТАТА СИ ВЪРВИ И ТАКА ...

Не върви на добре майка България с такава МУТРА С МИТРА.

Здраво държал!

#118 Re:

2016-07-21 13:46

#11: -  

 Да,да,вярно!Здраво държи Гергов и Манджуков и такива,които му правят подаръци и дават парички!Точно така!Прав сте!

ООоооооо!!!

#119 Re: Re: Все едно.

2016-07-21 13:57

#95: - Re: Все едно. 

 За роптаене да не говорим,моля!Няма по- роптаещ,невъздържан и отмъстителен от митрополит Николай!Значи той може да роптае,другите не могат.За него Божиите Слова не важат,така ли?Тия цитати му ги кажете на него,че ги е забравил,защото не са му угодни.

Я,моля!

#120 Re: Re:

2016-07-21 14:03

#51: Вяра М. - Re:  

 Хула ли...раздори ли?Ама, другарко,че ПРИМЕР за хули и раздори ни дава пастирът на Пловдивска епархия - защитавания от вас митрополит Николай!Той хули,гони от църква,създава интриги между събратя,с гилдии и селища и прави раздори.Иди ги разправяй тия приказки на него,после на другите.Какъвто пастирът,такова и стадото!

Заблудена овца!!!

#121 Re: Re: Николай не е подходящ за водач

2016-07-21 14:13

#56: Вяра М. - Re: Николай не е подходящ за водач 

 О,заблудена овца си ти Вяра М.Какви всеотдайни свещеници бе,хаха?Наплашени,стресирани,обременени,не означава всеотдайни.Диктатурата на Николай Пловдивски е втръснала на всички.Какви новопостроени църкви бе,заблудена сестро?А чувала ли си за падащите куполи на 160 годишни църкви в Пловдивска епархия заради тъпите заповеди на митрополита,който защитаваш / да не би да си оная дето иска дете от него,а?Ами можем да ги докажем обвиненията си ами!Ти какво си мислиш,че не можем ли!Е,мислил съм,че овцете са тъпи,но чак толкова не съм вярвал,че може.


Гост

#122

2016-08-06 07:34

Един от най-отговорните служители на БПЦ ,които съм виждал ! Бог да го благослови и да му дава здраве и живот и все така отговорно да служи на БПЦ и православния български народ .

Гост

#123 Re: Re: Re: Николай не е подходящ за водач

2016-08-06 07:37

#121: Заблудена овца!!! - Re: Re: Николай не е подходящ за водач 

   Клеветите срещу Николай ,са за това ,че кара подчинените му свещеници да служат дисциплинирано и отговорно !


Гост

#124 Re: Re: Re: Re: Николай не е подходящ за водач

2016-08-10 07:35

#123: - Re: Re: Re: Николай не е подходящ за водач 

 как отговорно? Като ги строява в две редици, като служи, и лишава ги от богослужения в своите храмове. Дори в Св. Марина в неделен ден често няма литургия, щото свещенници еди къде си със митрополита.

БО

#125 Re: Вярвам му

2016-09-10 16:58