Аз не искам бежанци в България!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Аз не искам бежанци в България!

ЕКАТЕРИНА

#476 Re:

2016-11-09 07:40

#475: -  

 Това със смъртното наказание в 21. в. - не съм съвсем съгласна. Пък и е много милостиво. Бум! - и край. Нееее, вземаш им всичко придобито в периода на властта и ги оставяш по долни гащи на улицата със забрана да напускат страната, защото сигурно са си изнесли париците зад граница - нали все някой ден ще трябва да се евакуират от държавата, която са раздържавили и разкостили, няма да има какво да правят тук - те или наследниците им. Доживотна подписка през ден, за да не могат да избягат, стена на позора по всички градове със снимките им и надписи "Те продадоха България", пълнолетните им наследници под строг мониторинг - да не докопат и използват незаконно придобитите пари. Ако имах власт, бих направила това.


Гост

#477

2016-11-09 18:18

az jiveq ot 3godini v austriq i tuka e su6tata rabota kakto v bg 4eta statii vseki den v internet kakvo stava v bulgariq tova nemoje da produljava pove4e tova pravitelstvo zakopa bulgarskiq narod s tezi talibani .

Гост

#478

2016-11-09 19:01

Да, права сте Екатерина:) Може и да е малко прекалено за 21 век, но от друга страна, ако тези се оставят живи и невредими дали няма пак да изскочат и възкръснат от пепелищата като феникс. Това са изключително опасни престъпници с голям опит в манипулиране, пребоядисване, подкупване, умеещи да предизвикат жалост и даже съчувствие, колко неправилно ние останалите сме ги третирали и как сме лъгали. С една дума крадеца вика дръжте крадеца. Като се появи отровна змия и скочи срещу децата ни, какво правим? Тея сега са даже и по-страшни от отровни скорпиони - те са убийци на милиони, те са убийци на деца, на болни, на инвалиди..и те ще останат такива до края на живота си.

Така че за мен е по-сигурно, ако тези хора ги няма. Можем да ги пратим в уранови и пр. мини.. И аз не съм злобен човек, даже не ям месо, защото ми е мъчно за животните, но тук с тези е нещо различно.........

ЕКАТЕРИНА

#479 Re:

2016-11-14 08:52

#478: -  

 Към каналджиите бих била безпощадна. Но към пришълците - не. Просто бих ги върнала. Те идват тук, защото им се позволява. Защото са покровителствани от други сили и защото трябва да дестабилизират Европа. Те нямат ресурс да се противопоставят самостоятелно, просто умело ги използват. Всичко идва от нещо, дето му викат "въглеводороди" и от имперския мерак на САЩ да направи същото като Хитлер. Просто са малко по-умни и не го казват на глас. Това с избиването... Та хората от ИДИЛ са една шепа. Как мислите устояват? Самостоятелно? Сами си правят оръжието, сами си произвеждат сателитните комуникации? Айде стига, бе! Не искам да се ловя на тази примитивна въдица с омразата до гроб към всичко друговерско. Не искам да се връщам в Средновековието и да подемам нови кръстоносни походи. Убийствата раждат отмъщение от потомството. За всекиго има място, стига да си го знае. Арабите - там, ние - тук. Войната ми е с политиците, не с арабите. Да, те не трябва да са в Европа, а ако са тук, трябва да бъдат заставени да живеят по европейски. Но истинският проблем е в тези, които покровителстват тази дестабилизация и я маскират като "хуманна политика".


Гост

#480

2016-11-14 14:37

Да съгласен с Вас. Каналджиите и правителствата, които им създават условия за съществуване. Разбира се, че арабите не са виновни, но и българите не сме виновни. Ето сега Тръм ще връща 2-3 млн незаконни емигранти с криминални досиета от сащ - основно били мексиканци. Някои вече започнаха да наричат Тръмп ''расист''..

Сега, след като в България имаме нов президент, загрижен за Родината си, а може и ново, да се надяваме ''пробългарско''правителство нещата в тази област ще започнат да се оправят:) Лошото е, че се компрометира като цяло едно хуманно дело или емиграцията, помощ на човека, когато наистина се нуждае, а не когато някой друг има нужда от нея, преследвайки свои цели. Приятен ден и да се надяваме на по-добро.


Гост

#481

2017-04-05 08:20

Това не са бежанци, а нагли и опасни мигранти​! Незабавно прочистване на центъра на София от тях!!!