Аз не искам бежанци в България!
Свържете се с автора на петицията
Я вижте как живеят нашите пенсионери. Я вижте колко хора ровят в кофите, за да търсят хляб...
Сигурно има и такива, истински бежанци. Но повечето от тях просто идват, за да се насадят наготово и да ползват това, което европейците са градили с векове. ..
Мога да напиша още няколко страници, но това едва ли ще промени нещо.... Кой ще ни чуе?
Достатъчно внимание се обръща на бежанците, в същото време ежедневни проблеми стоят на заден план в задънена улица. Нашето семейство е многодетно но никога не сме вземали детски надбавки ( не държа да ги вземаме но има хора без един ден трудов стаж и без да се осигуряват вземат ); не успяхме да се преборим с битовата престъпност ( хулиганите в блока - тормоз непрекъснат !полицията казва не е наша работа ; ) ; Убийствата по пътищата, държавата е абдикирала. Ако нищо не се промени , дори и на тези години смятам да мигрираме в Държава с ред и права !
циган от цял свят
И в Атина не искам. Пред българското училище на пл. Египту е пълно с все циган. И аз съм имигрант, но днъците ми и сметките ми, и осигуровките ми са платени!!!
Самият акт, че ще дойдат пари от ЕС за бежанците, а не за бедните българи е унизителен и показва същността на лицемерна Западна Европа, майка за едни, мащеха за други. За нея България е нещо там...в далечината, което може да влезе в употреба...Не е обидно за нашия народ и Родина, а за отношението на Европа към българите, но да си спомним приказката за пепеляшка....всеки ще получи от Господ това, което заслужава.
Милиарди харчим да храним и държим ромите в България, с българският етнос се топи най-бързо в Европа! По същия начин и имигрантите ни ограбват с помощите и издръжките им! Ето вижте: http://news.ibox.bg/news/id_1675566775
Няма как да са 200 000 в България при положение, че са 120 000 в цяла Европа!
Не искам да храня поредните хлебарки, че и след време да ме управляват и да ми налагат своите възгледи за живот.
| This discussion has been closed. |