Аз не искам бежанци в България!

Ако станем "Гореща точка", както иска правителството очевидно, автоматично ще получим 100 - 200 000 хиляди бежанци. Тоест. един град като Стара Загора, заселен само с бежанци, които Евросъюзът ще издържа доста по-богато, отколкото живее 1/5 от българските граждани! Според Дъблинското споразумение, където и да поискат те да отидат, всяка държава ще ги върне там, където те са получили регистрация -т.е. горещата точка, т.е. в България. И 200 000 е само примерно число. Те са милиони. Може да станат и 2 млн. и ние няма да можем да откажем, защото ще сме поискали, а и ще ни се плаща за това.
Не е време да се борим едни срещу други! Трябва да се обединим. Не е важно даже кой ни управлява и/или защитава, а как!
Аз не искам бежанци в България. Не е честно те да живеят по-богато от българите в България.

Мария Календерска

кандидат-кмет за София

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).