Аз не искам бежанци в България!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Аз не искам бежанци в България!

ЕКАТЕРИНА

#451 Re:

2016-10-07 06:26

#442: -  

 И от това, че темата е повдигната от Календерска, по-малко важна ли става? Затова ли в България никога нищо не се променя, защото мисленето ни е спряло в точката "кой не скача е червен", или "я не знам как е, ама те така не е," или "не знам кого да слушам, ма те тоа нема да го слушам"?


Гост

#452

2016-10-09 15:42

За мен, поне на този етап, са важни протестите. Кой както може, организирано и поединично, ако сме далеч от България. За много Българи, които са на гурбет (подкрепяне Българската икономика) единствен начин остава интернет.. Разбира се, че не е достатъчно. Трябва и повече журналисти да дават гласност, да се пише и дискутира.

Напр какво ще стане, ако всички спрем да плащаме непосилно високите ток и парно. Ще го изключат на всички ли. ще съдят милиони ли? Или ще си затворят кепенцата и ще фалират, което е даже по-зле за тях - без работа толкова парички изсмукани от бедното население и си живеят в лукс без никаква работа..Ще изпусне ли мафията благинката???

Никакви ''бежанци''в България. Стриктно спазване на интер законите на емиграция. Такова спазване каквото е в сащ, канада, русия и пр.? България какво да не е втора ръка държава? Позор

Godlieb
Гост

#453

2016-10-09 20:04

БЕЖАНЦИТЕ НЯМАТ ОТНОШЕНИЕ НИТО КЪМ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И НАРОД, НИТО КЪМ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И ДЪРЖАВНОСТ. ТЕ СА ПРОДУКТ НА ДРУГО ВРЕМЕ И ДРУГИ ГЕОГРАФСКИ ШИРИНИ. ТЯХНОТО ИМПЛАТНИРАНЕ В МАТИ БОЛГАРИЯ ВСЕВЕЧНАЯ - ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ФАТАЛНО - КАКТО ЗА ТЕКУЩОТО СЪСТОЯНИЕ И РАЗВИТИЕ НА СТРАНАТА - ТАКА И ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЦЕЛОКУПНА ЕВРОПА. ПРОТИВОЗАКОННО Е - ДА БЪДЕ ПОДДЪРЖАНА ВИСОКОПЛАТЕНА ПАРАЗИТИРАЩА ВНОСНА ЧУЖДЕСТРАННА ДИАСПОРА - ПРИ НАСТОЯЩИЯТ НИСЪК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ НА РЕДОВИЯТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖАНИН.


Гост

#454

2016-10-09 23:55

''БЕЖАНЦИТЕ НЯМАТ ОТНОШЕНИЕ НИТО КЪМ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И НАРОД, НИТО КЪМ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И ДЪРЖАВНОСТ. ТЕ СА ПРОДУКТ НА ДРУГО ВРЕМЕ И ДРУГИ ГЕОГРАФСКИ ШИРИНИ. ТЯХНОТО ИМПЛАТНИРАНЕ В МАТИ БОЛГАРИЯ ВСЕВЕЧНАЯ - ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ФАТАЛНО - КАКТО ЗА ТЕКУЩОТО СЪСТОЯНИЕ И РАЗВИТИЕ НА СТРАНАТА - ТАКА И ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЦЕЛОКУПНА ЕВРОПА. ПРОТИВОЗАКОННО Е - ДА БЪДЕ ПОДДЪРЖАНА ВИСОКОПЛАТЕНА ПАРАЗИТИРАЩА ВНОСНА ЧУЖДЕСТРАННА ДИАСПОРА - ПРИ НАСТОЯЩИЯТ НИСЪК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ НА РЕДОВИЯТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖАНИН.''

Точно, ние си имаме наша диаспора и ще си ги върнем тях, поне тях няма да поддържаме както тия, на които само размножаването им е на ума..и просенето.


Гост

#455 Re: Знаете ли, и на бежанците само размножаването им е в ума, и просенето... и продажбата на дрога..

2016-10-11 21:23


Гост

#456

2016-10-12 01:11

''Знаете ли, и на бежанците само размножаването им е в ума, и просенето... и продажбата на дрога..'' Така е. Много от т нар. бежанци пренасят дрога, защото както пишеше някъде, с нея си хммм помагали финансово като я продавали на който пожелае...Така че повечето от тези хора носят само проблеми и смучат обществото, в което са ги приели.


Гост

#457

2016-10-14 14:58

Tova ne sa bejanzi. Veche zapochnaha da napadat i mladite jeni v Balgaria. Na zentralna gara v Sofia edin afganez zapochnal da zelyva balgarsko momiche, a to vednaga se oplakalo na poliziyata.. Idvat mnogo mladi maje i to sami..Te sa parvosignalni i sa im nyjni polovi kontakti:) kakvo se pravi v podoben sluchaj?

ЕКАТЕРИНА

#458 Re:

2016-10-20 22:53

#457: -  

 Ами по всички европейски стандарти - съдят се и хоп! - в кауша. (А на 4 очи първо един бой без следи, разбира се.) Да се научат на европейски порядки. И докато са тук да ги спазват. Стига ни двойният стандарт с циганите. И родните задници в политиката да го използват като предтекст, за да ги върнат на майка им в г**а, откъдето са дошли. Или да ги извозят до САЩ, които забъркаха тази каша. Толкова съм бясна, та имам чувството, че вече ми изникнаха отровни жлези на предните зъби.


Гост

#459

2016-10-21 00:46

Хахаха само се опитало да я целуне, некой казваше да я ухапе:))) Това не е нищо, по този арабски свят имат интересни обичаи/порядки. Една позната работи в Либия и казваше, че когато излезела на пазара и била сама, често й се случвало местните мъжаги да ч щипят по меките части, предимно задните..Подобни неща съм чувала и от други жени, работили по тези места..Не зная дали е верно не съм работила/ходила там, но те много се оплакваха и не искаха в никакъв случай да си продължат договорите с тези държави..


Гост

#460

2016-10-26 06:21

Ето малко реални данни, защото прекалено взе да се преувеличава с този така наречен "проблем". Оказва се че помощта за бежанец е малко повече от 100 лв на месец, а не както някои тръбяха че е над 1000 лв (толкова е но на година). Според мен се прекалява и се внася излишна паника и се настройват хората. Но това е работата на медиите напоследък да изопачават нещата и да внасят излишно напрежение за всяко нещо.

http://www.dw.com/bg/a-36147410


Гост

#461

2016-10-28 17:28

Ако е 100 лв на мес. както пише 460 лв, кой дава другите пари, защото всички знаем, че със сто лв. в България не можеш да преживееш даже 3 дни? И нали се рабрахме, че тези в България не са''бежанци''и Таня Ваксберг трябва да го знае много добре, изглежда интелигентна жена и не така продажна. Тогава кой и как издържа незаконно влезлите в България. Знаем, че само в Харманли има около 4000 незаконно нахлули млади силни мъже, които се издържат, хранят, поят, обличат, лекуват и пр. Броят на останалите в другите градове също не е малък.

Кой има нужда да води чужди елемнти в България, а програмата за връщане на диаспорци по родните им места се замрази, ако изобщо е имало такава както Плевнелиев обеща да има. Танка може да ни отговори компетентно на този въпрос:) Благодарим предварително. Все пак е Българка и милее за Родината си и Сънародниците си:) Или не е Българка???


Гост

#462

2016-10-29 13:57

 Ето още инфо за нашествениците. Да не забравяме, че се настаняват на места, където местното население е в пъти по-малко от тях. Значи е асимилация или не, И защо не се връщат българите. Създадоха се всички условия да се прогони местното население, живяло с векове по тези места, а сега се водят друговерци. Танче, какво ще коментираш? Всичко е О.К. Да:)))

''и в ямболско се вдигат на протест срещу мигрантите, които ще настаняват региона.
В село Бояново протестът започна да се оформа още в 9 сутринта, а хората обявиха, че не искат там да бъде изграден бежански лагер, каквото са плановете на властите:
„Основните причини за протеста, под наслов "БОЯНОВО ЗА БЪЛГАРИТЕ! БЕЖАНЦИТЕ ВЪН!" e информацията, че в изоставените казарми до селото, в палатки и фургони, ще бъдат заселени повече от 2 000 мигранти. В Бояново живеят 700 души, предимно възрастни хора, което означава, че ще се превърнат в малцинство в собствената си родина – България“, заявиха организаторите във „Фейсбук“.
Към обяд в протеста се включиха около 1000 жители на Бояново и хора от различни селища в страната:
„Няма никаква гаранция, че охраната на този център ще е достатъчна, за да се справи. Щом успяват да минат през границата, която се охранява, не смятам, че за тях ще е проблем да прескочат една ограда и да направят това, което искат. Камерите също не смятам, че могат да помогнат по някакъв начин", категоричен е един от организаторите, цитиран от БНР.''


Гост

#463

2016-10-29 14:16

Братя и сестри, това правителство ни продава/предава и унищожава. Нека се обединим и ги изгоним и не им позволим на една шепа негодници да се разполагат с нашите съдби и съдбата на Велика България!!! Подкрепяме хората от Ямбол!


Гост

#464

2016-10-29 21:35

България на българите ....

Гост

#465

2016-10-29 22:48

Бъчвата пародия на мин и продажница, заслужаваща смъртно наказание за предаване на интересите на България и спомагане на асимилация на Българите, днес обяви, че населението от Бояново не било организатор, защото те били само 30 човека, не можели да се съберат толкова много за протестите. Наглостта й няма край - в населено място с 30 българи, ще се''интегрирали'' 1000 араби..кой в кого???

Остава и то НЕЗАБАВНА на сегашното продажно и антибългарско правит/хунта.


Гост

#466

2016-10-30 16:43

Пишмана борисов се върти като безгръбначен плазмодий и ни занимава с какви ли не глупости, но не отговаря на основните въпроси на хората, свързани с изтеглянето на арабските преселници от България. България я грози ислямизация  и циганизация в бъдещите 15-20 г, възстановяване на българската икономика, селскостопанство, създаване на нови работни места.

Той е само една жалка пионка и служи на чужди интереси, а именно - разбиване (тотално) на България, след ислямизацията ще бъде присъединена към турция, превръщане на българия в пазар за евтина работна ръка, което всъщност и сега е актуално. Прогонване на възможно повече българи от България, актуално и сега. Изтриване на България от лицето на земята.

ОСТАВКА и то бърза на антибългарското правит на герб и съответно затвор и конфискация

Съединението прави силата

#467

2016-10-30 18:25

Който се чувства българин и желая да живее и да запази родината си е длъжен да подкрепи тази петиция.


Гост

#468

2016-10-30 19:55

''Който се чувства българин и желая да живее и да запази родината си е длъжен да подкрепи тази петиция.''

Добре казано:) Аз  и моето семейсрво я подкрепихме. лошото е, че има по-възрастни хора, които не ползват компс и дори да искат не могат да я подкрепят, а те не са малко.


Гост

#469

2016-10-30 19:57

''българия''Извинявам се да се чете България. В бързината съм ударил малкото б..

ЕКАТЕРИНА

#470 Re:

2016-10-31 11:16

#460: -  

 И кой вярва на тия басни за 100-те лева? Аз пък мисля, че твърде много и съвсем открито народът взе да негодува и политическите к*рви като Бъчварова трябва нещо да лъжат-мажат, за да омаловажат информацията, която вече изтече. За какво ни дават 160 милиона от ЕС, а? Във всеки случай не е за строеж на ограда по границата. Пък и право да си кажа, и даже и наистина да са 100 лева, ми се зловидят, защото са от моя джоб. А всичката паплач в Овча купел не са бежанци. Ама са на отглеждане. И със сигурност не по тоя официален канал с помощите. И акъл не ми побира тука от последните постове с каква снизходителност се пише за пощипването по задните части! Ние сме ЕВРОПА! Тук това се наказва! Веднага! Както мен ще ме тикнат в затвора, ако в Иран си позволя да не си покрия главата на улицата. Или ако ми се смъкне чорапът. Или ако ме хванат, че ползвам противозачатъчни. Никой няма да се интересува, че за моята светска култура това си е в реда на нещата. Така че айде без защитници, моля!


Гост

#471

2016-11-06 14:20

Имаме си достатъчно проблеми-най-вече че имаме напълно незаконен но узаконен от мафията на ГЕРБ двоен стандарт-с парите ни като учащи и работещи тя подосигурява про-американските отрепки идиоти педали наркомани и т.н. и всичката тая сатанинщина наречена либерален ''демократизъм'' както и всичките им развлечения интернети смартфони дрехи храни и т.н.Да живеят праведните-патриоти!!!Нека заличим завинаги еврейско-либералното статуткво!!!

Гост

#472

2016-11-06 14:36

Вместо да помагат на българите, които искат да се върнат в България те им пречат и помагат (за пари, разбира се) за ислямизацията на Родината ни..Пускат в страната ни всекакъв вид араби, африканци, друговерци и когато не последните не им харесва ги задържат насила в България. Позор и оставка на гроб. той и престъпниците, членуващи в него са виновни за разбиването на България. Затвор и смърт за проданиците. такъв е закона!


Гост

#473

2016-11-08 09:53

не искам нови ,не искам и тези ,които вече са в България,вън от държавата ни

ЕКАТЕРИНА

#474 Re:

2016-11-09 07:07

#472: -  

 Тъжното и грозното е, че освен дето са се надупили на САЩ и Европа, нашите управляващи - разбирай ГЕРБ, но и не само те - покровителстват каналджийството, защото цицат пари от там. Затова няма мерки срещу каналджиите, затова няма наказани, затова толкова лесно се минава нашата граница. Това е превърнато в бизнес. Затова не искат граждански милиции, затова се мотаят с оградата, затова не изискват външна помощ. Искат само пари. Да се протака, колкото може, дда си напълнят гушите, колкото успеят, пък след тях и потоп. Затова и Боко и Бъчвата бръщолевят глупости по телевизията. Пък ние сме си кротки овце.


Гост

#475

2016-11-09 07:27

И след като вече всички знаем, че ''заселниците''се пускат да нахлуват в България от правителството и за пари, траншеи, значи т.нар. управляващи се изхвърлят (затвор) и Народа ги съди. Все ще се намерят няколко млади амбициозни адвоката или пенсионирани такива, да съдят от името на народа или, както се нарича по света ''клас акшън''.

Представяте ли си колеги как върхушката ни се подиграва зад гърба и си прибира паричките без да й мигне окото или да се замисли дори за момент какво деяние прави - престъпление от национален мащаб. Това даже и комунистите преди 89 г не смееха да си позволят. Можем да си предтсавим как тея са онаглели. Явно, защото 26 г си правеха каквото искат и се взеха за недосегаеми и Богове...

Да се връща смъртното наказание. Като се убият неколко от тея,  другите ще кротнат..И без това влачат едно глупаво ненужно съществуване.- отделителна и храносмилателна система..