Аз не искам бежанци в България!
Свържете се с автора на петицията
Това не са бежанци, защото не са от съседни, граничещи с България, държави. Колко пъти трябва да се повтарят елементарни неща, които т,нар. правителство не разбира или удобно се прави, че не разбира, за да угоди на задморските си господари:( Това, че се съсипва държавата, която и без това е бедна и съсипана за 26 години, хич не ги и интересува:( Какво правим с тези ''правителства''???????????????????????????
http://bgnews.bulgar-rus.ru/archives/49486
17.10.2015 Без рубрики No comments
Болгария. Нелегальные беженцы обирают местных жителей
Житель села Тракийци, которое находится в 5 км от болгаро-турецкой границы, пенсионер Стойко Купенов пожаловался, что к нему около 02:00 ночи в дом ввалилась группа нелегальных беженцев арабской наружности. По виду, это были молодые ребята, хорошо одетые с рюкзаками за спиной. Вели себя спокойно и уверенно, видимо, шутили, но хозяин дома не понимал, что они говорят. Беженцы забрали у жителя 4 буханки хлеба и 4 лева, а затем ушли. У одного из непрошеных гостей Стойко Купенов заметил кобуру для пистолета.
ЗАЩО ТОВА НЕ Е ОТРАЗЕНО В НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА МЕДИЯ
Всичките тези тълпи искат социални помощи, работа, удобства, искат ги от Западна Европа, конкретно от богата Германия, която ги покани!
Какво общо имаме ние и защо трябва да ни пращат на нас някакви хора, които търсят работа или щедра социална система, някакви хора, които искат в Германия, Германия ги праща на България, и то ултимативно, няма не искаш, ако не искаш - бой по канчето!
Положението на българите е трагично. Страната е неоколония - повечето големи магазини, банки, предприятия, енергетика, вече са притежание на западни фирми. Какво се получава- суровините са български, работната ръка българска,земята уж българска , а печалбата отива в чужди джобове. Не стига, че млади българки отиват да бършат .......на стари баби и дядовци на запад за някое евро ....ами сега и бежанци и то сигурно най - неуките и престъпни ще насочват, защото Ердоган и Меркел ще отсеят останалите!
Обичам,уважавам и изпитвам Респект към всички религии по света..
Аллах няма място в същността ми до гроб не искам и нямам познати ,приятели...Мюсулмани.. децата ми жена ми майка ми баща ми животните ми всичко около мен е против вечният враг на България и Християните
Re: Re:
С тази криворазбрана толерантност скоро може и да станем такива. Чакайте тогава милост от брадатите.
Няма да подпиша тая подписка защото единственото което ще постигне е Б.Б. да си го премести в другия крачол
Въпросът да приеме ли България мигранти, каквито са всъщност "бежанците", трябваше да бъде решен с референдум. Трябваше да попитат българския народ дали ги иска тези човекоподобни. Истинските бежанци са малко и за тях трябваше да се погрижи богата Европа, а не бедна България.
Re:
Ne znam kakvo è v Balgaria? No v Italia e taka, grozno e, no è istina!
Сега се опитват да заселват Странджата с ''емигранти'' от африка, арабия и пр държави - тези земи били хммм обезлюдени.. Първо ни изгониха. Вече около 3 млн Българи сме се пръснали по света да търсим препитание, защото последните 26 г ''демокрзизните правителства'' разбиха всичкия поминък на Българите, а сега вместо да подпомагат Българи, които искат да се върнат, те заселват чужди хора, с чужда религия и нрави там. Това вече е инвазия и е вероятно да се готви откъсване на тази част от територията на България. По тези места и без това малко хора говорят български...Дали ще се сбъднат предсказанията на някои жени/мъже, че част от територията на България ще се откъсне от нея и чак тогава населението ще започне борба за отвоюването/възстановяване на Родината си. Има нова карта на света. Бенжи Натаняхо я показа преди 3-4 г Там България не фигурираше...
ne gi iskame v balgaria
nikoi v balgaria neshtoe bejenci bes tiah sme po dobre iskame da sa dalech ot bg zashtot tova e terorizam as nesm saglasen da te da jiveiat v balgaria na nashtie pomoshti drehi hana i da si rasprostraniavat bolestite i decata is ciala balgaria takache sam protiv bejnskia potok neka da se vrnat ot tam ot kadeto sa doshli zashtoto nei nesme videli nishjto da nosiat ot tam
| This discussion has been closed. |
Лично наблюдавам, че откакто се увеличиха емигрантите от африка и араб страни в канада кражбите по обществените месат значително нараснаха. Вече почти във всяко заведение, кафе, у-ще, университети има надписи - пазете си чантите и вещите. Има крадци:( Преди години такова нещо НЯМАШЕ.