Аз не искам бежанци в България!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Аз не искам бежанци в България!


Гост

#76

2015-09-26 07:24

Защото България е за Българите.Когато европейците ни дават колкото на един "бежанец",когато се покръстят,когато научат и говорят български,може и да поемем една част.
Хора с интелект по нисък от животински не ни трябват.

Гост

#77

2015-09-26 07:41

Няма място, нито средства да отглеждаме още паразити!!! НЕ! НА ПОДМЯНАТА НА НАСЕЛЕНИЕТО! НЕ НА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! СЪД И СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА СЛЕД 1990Г.!!!

Гост

#78

2015-09-26 07:48

ei taka ...ne iskam laina

Гост

#79

2015-09-26 08:33

Za6toto ,,carqt-demokraciq,, e ,,gol,,!!!


Гост

#80

2015-09-26 08:47

Ne iskam teroristi v rodinata mi

Гост

#81

2015-09-26 08:48

Хора със хиляди долари в джоба, скъпи телефони, отказват храна и помощи, искат в най-богатата европейска държава и др. не са бежанци, а икономически емигранти-пришълци. Още по-лошо - нямат документи, не спазват никакви закони, правят погроми и нападения. Това е нашествие и заплаха за сигурността на европейските държави.

Гост

#82

2015-09-26 09:01

Това не са бежанци, това са нашественици.

Гост

#83

2015-09-26 09:32

Zaradi kradlivite ni politici i mizeriqta na koqto ni osydiha poveche ot 2 mln sme navyn v chujbina kato ne broim ciganite....nito bejanci iskam nito cigani iskam u doma...spokoe jivot sys semeistvoto mi...ne maika mi i bashta mi da ostarqvat v bg a az v germaniq zashtoto nqmame razvitie...zashtoto ne pozvolqvat da se razvivame...zashtoto sme nai drevniqt narod s nai drevnite tradicii i iskat poradi tazi prichinada ni polzvat ne samo kato goreshta tochka a i kato razmnojitelna tochka...balgarite sme silen narod no za jalost strahliv!!!!! Ot 3 pokoleniq nasam

Гост

#84

2015-09-26 09:34

Защото България е за българите, а не за пришълците -нашественици! Бог да порази всички наши чужди управници и политици, провеждащи тая антибългарска политика !

Гост

#85

2015-09-26 09:56

90% от т.нар. "бежанци" са терористи и не желая да ги приемем. Ние си имаме достатъчно проблеми с родните престъпници, а сега да хрантутим и чуждите. По култура и начин на живот имаме огромни различия. Искам да съхраним идентичността си като Българи. Спомнете си, колко хора са жертвали живота си в борбата срещу чуждите нашественици. Господа политиците да покажат поне малко патриотизъм и лично достойнство, да поставят нашите национални интереси над чуждите. В близкото минало по границата се стреляше на месо, а сега сме станали като разграден двор.

Гост

#86

2015-09-26 10:07

Харесва ми

Гост

#87

2015-09-26 10:24

Подписах петицията защото в Бългрия има безброй много мизерстващи пенсионери на които никой не помага да, в България заплатите са най-ниски в сравнение с другите държави в ЕС и никой не го е грижа за това, от България години наред си тръгват младите хора, защото тук не могат да се реализират пълноценно и никой не направи нищо, за да ги спре и т.н. На фона на всичко това е цинизъм управляващите да ни налагат да се грижим за "бежанци", които в действителност са икономически мигранти.

Гост

#88

2015-09-26 10:33

Подписах, защото обичам България.

Гост

#89

2015-09-26 10:45

Защото знам как са се "интегрирали" в белгийското общество.

Гост

#90

2015-09-26 10:50

Защото виждам тези мигранти като огромен проблем за Родината ми-цивилизационен,религиозен и икономически.
Виждам и ,че правителството и Президента не показват достойнство и не защитават България.Чувствам,че мнозинството от народа и управляващите сме от различните страни на бариера и това е пагубно.Искам бъдеще за детето си в Родината ни!


Гост

#91

2015-09-26 12:56

zashtoto iskam da jiveq v BG

Гост

#92

2015-09-26 13:21

За медийте и отговорнити лица се съмнявам!!!Когато българският народ търпи геноцид....,,бежанци ,, в България нямат място!!!Когато беше отказано на българите от Украйна да се даде убежище в България, МЮСОЛМАНСКАТА ПАПЛАЧ не е желана в НАШАТА ДЪРЖАВА!!!


Гост

#93

2015-09-26 13:52

Пидписах я, защото това са новите цигъни!

Гост

#94

2015-09-26 14:37

Zashtoto Bulgaria niama nyjda ot bezdelnici!!!!

Гост

#95

2015-09-26 14:49

Joana Rubin

ЙОАНА РУБИН ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ БЕЖАНЦИТЕ В ЕВРОПА,
ПРЕДУПРЕЖДАВА И ЧАКА НОВИ РЕШЕНИЯ
/ Приятели мои, може да преведете този текст на различни езици и да ги поместите тук или да ми ги изпратите на лични. Благодаря ви предварително!/

- бежанците да се върнат по родните места или в ислямски държави
- украинските граждани да се приемат без визи в Европа

Европейският Съюз, без да се усети, си вкара вълк в кошарата!
Мюсюлманите ни превземат с хитрост и искат да се настанят трайно в Европа!
А добрият европеец изобщо и не се сеща какво става! А, когато се усети, ще стане вече късно!
Преди години гледах едно предаване по Българска Национална телевизия – Канал 1, в което мюсюлмани казаха, че са представители на крайния, радикален ислям и след няколко години ще започнат да превземат света и ще направят целият свят ислямски. Всички хора по земята ще трябва да се подчинят на исляма и ислямските закони!
И това вече се случва!
Затова протестирам и предупреждавам политиците в Европа и обществеността, че ще настане по старите земи на стара Европа голямо нещастие и то вече е дошло.
Крайно време е да кажем: НЕ! на пристигащите от ислямските държави нови вълни от „бежански” потоци и да ги предупредим, че вече ще се стреля по тях на месо, ако продължават да напират за Европа.
Те ще измърсят Европа и ще потрошат нашите храмове, паметници, гробове и ще съборят черквите. И ще започнат да ни колят или убиват по друг начин! Това вече се вижда!
Те се множат като хлебарки и скачат, като скакалци! Това са хора, които не са образовани и не са способни на нищо, освен да лентяйстват и да правят безобразия.
На всичкото отгоре ни налагат вече да се съобразяваме с тях, че те имали права!? Кога дойдоха в Европа, кога започнаха да ни командват да имат наши жени да им готвят и да им чистят, а те само да ни командват.
Трябва да се създадат сега нови закони, извънредни за тях и да се върнат оттам, откъдето са дошли, по каналния ред с полиция и войска.
Не след дълго ще започнат да ни колят, за да приемаме исляма.
Европа е на европейците. Тя не е нито на Ангела Меркел, нито на Дейвид Камерън, нито на когото и да е било от политиците, а на всички, които живеем в Европа и ние не искаме да ходим по улиците с тежко въоръжение и да нямаме спокойствие, за да сме демократични.
Нека тези хора да отиват в ислямските държави, там където има по-добри условия за тях, има джамии и да си се молят, колкото искат.
Ние не искаме да строим нови джамии и не искаме те да пречат на нашия живот.
Искаме по-добър стандарт на живот, защото сме в Европа, защото сме европейци и нямаме нищо общо с тези мюсюлмани.
Харесва ми политиката на Владимир Путин, който казва, че Русия е християнска държава и който не иска да се съобразява с християнските ценности и закони в нея, да отива да си живее в други държави.
Не искам политиците на Европа да водят политика срещу нас, европейците, коренните жители на стария континент Европа, в името на погрешно разбраната демокрация.
Демокрация е да защитават нас, европейците, от такива нашествия. Затова хората са ги избрали в техните си държави и ако не искат да станат политически и фактически трупове от ръцете на ислямистите, е крайно време да започнат да ни защитават. Ако не, да си ходят!
Аз, като живеех в Турция, не исках да ми строят черква и се съобразявах с техните закони. Помолих да кажат на имама да не вика нощем, като чете молитва, толкова силно и той се съобрази с моето желание и се помолил да го извиня, като после четеше по-тихо и по-нежно.
Това показва, че хората можем да се разбираме помежду си, но не и с носителите на радикалния ислям.
Преди повече от 17 години гледах едно предаване по турската телевизия за християнството и за исляма, и казаха, че за всички има място под слънцето, но не и за радикалния ислям.
Не искам парите на нас, европейците, да се дават на така наречените бежанци, голяма част от които са млади мъже – терористи, а ние да живеем в недоимък, в лишения, без да можем да си плащаме сметките за ток, вода, отопление, храна, лекарства, телефони и други, а те още с идването си да вземат много големи социални помощи, без да са работили и без да са допринесли с нещо за нас.
Много бързо трябва да се спрат тези вълни и да се приемат закони да се върнат новодошлите там, откъдето са дошли, без да им се дава гражданство и без да могат да ползват социални помощи. Защо трябва да ни затрудняват живота!? Да си отиват с мир!
Да спрат войните там! Ние не правим войни.
Нека демократична Америка да си ги взема там, ако иска, да се справя с тях. Да ги колят, да ги насилват, както искат, така да живеят там.
Преди години по време на войната в Косово турците отидоха с няколко автобуса и взеха оттам бежанци. Те, като дойдоха в Турция и веднага започнаха да протестират и турското правителство каза, че веднага щом спре войната, ще ги върне там. Така и направиха.
По време на голямото земетресение в Турция преди 2000- та година, турският меджлис взе крайно и окончателно решение, всеки, който се хване да краде или с откраднати вещи, веднага да се взема в полицията и да се убива. И така предотвратиха с тези извънредни мерки кражбите. Не ни разрешаваха да си заключваме къщите вечер, като спим, защото ставаха много чести земетресения, дори забраняваха да спим вечер вкъщи.
Сега трябва да се върнат така наречените бежанци и да се вземат спешни и екстрени мерки и закони.
Те трябва да разберат, че тук не е люлка за тях и не ни трябват необразовани, мръсни, тъпи и ненормални хора.
Нека да отиват в други мюсюлмански държави! И там да си правят шериата!
И аз искам да имам права! Примерно, Ангела Меркел да ми изпрати самолет да ме вземе да отида при нея в Германия и да ми даде жилище, заплата, лека кола и други! Нали съм европейка и имам права!?
Може и Дейвид Камерън да дойде да ме вземе и да ме настани да живея в Лондон!
Европа трябва да е на европейците, а Африка си е на африканците.
Сега ще започне да става студено и ние ли ще им плащаме отоплението!? А на нас кой ще плаща отоплението!???
Трябва да се уведомят хората от тези държави, които се гласят да идват тук, в Европа, че ще се задействат старите закони – ще се стреля на месо и ще се потопяват корабите с хора в морето.
Да видим тогава дали ще припкат да идват насам.
На нас бежанци не ни трябват!
Спомням си преди години, когато по време на управлението на Тодор Живков милицията за една нощ е прибрала по негово нареждане всички негри в страната, натоварили са ги в самолети и са ги закарали в техните държави, защото един негър беше убил студент. Така се защитават интереси на една държава и на народа!
И до миналата година в нашата страна нямаше негри. От миналото лято София е заприличала на африканска държава – пълно е с негри и като минаваме покрай тях, ни е страх.
На всичкото отгоре, сега им дават работа, високи заплати, а за българите няма работа или работят за 150 евро цял месец – 30 дни, за да ви е по-ясно, като роби на господарите си.
И никой не мисли в Европа, че се прави геноцид над българите, никой не ни защитава.
В същото време нашите цигани, защото не били учени и не можели да работят нищо, на наш гръб вземат по 1 500 евро социални помощи и повече, което се крие от българите.
А аз съм образована и нямам работа и нямам средства за живеене.
Това ли ви е демокрацията!?...
Най-напред ние трябва да се оправим на собствения си континент, а не да ни внасяте и натрапвате чужди хора.
Турците също не ги искат и протестират срещу тях, защото им заплашват живота, ходели голи по улиците и кражбите са се увеличили.

Надявам се, че ще ме подкрепят нашите стари и нови приятели Ангела Меркел, Дейвид Камерън, Франсоа Олланд, както и останалите действащи политици в Европа, като не забравям и предишните политици, като например Тони Блеър, Никола Саркози и други.
Мюсюлманският въпрос не е наш въпрос и не трябва да се чувстваме виновни, а навреме да си отърсим ръцете от тях!
Украинците бягат ли от Украйна, като има там война!? Не мерете с два аршина, само защото на някой така му е удобно!
Трябва да изгоните новодошлите пришълци от пределите на Европа и да започнем да пускаме в нашите държави украинците без визи и да ги подпомагаме, защото там има война, а те са също като нас европейци, бели, умни, образовани и имат нужда от нашето внимание и закрила.
Трябва също така да се сетите, че там има война, всеки ден се убиват бели хора, наша кръв, а вие сте залетели да „помагате” на чужди народи с чужди вероизповедания.
Къде ви останаха християнските ценности и хуманност!?...
Крайно време е да се спре тази вредна за европейците и човечеството практика и да си направим нови ценности за доброто на Европа, за доброто на европейците и мир в света!
Мисля, че сте ме разбрали правилно!
Ако някой нещо не ме е разбрал, нека да пита!
Аз протестирам срещу така наречените бежанци и ви предупреждавам и моля да вземете бързи и екстрени мерки, пред вид създалите се нови ситуации, за мир в Европа и света!

Йоана Рубин

София, България
17 септември, 2015 година

Гост

#96

2015-09-26 15:19

Този,който е поискал България да бъде гореща точка ,рай за т.н..наречените."бежанци",т.е сирийци от Мароко,Гана,Алжир и т.н да си подаде оставката.

Гост

#97

2015-09-26 15:21

защото това не са бежанци,те са нагли не се съобразяват с реда и начина на живот в страните където отиват независимо дали са канени.напротив налагат и държат да се налага техния начин на живот видно от публикации в европа,те вече нарушиха спокойния живот на всички.те не могат и не ИСКАТ да се интегрират ако стане те са единици останалото е на ниво първобитно,видно от франция германия и други европейски страни те се затварят в гета и няма управия с тях така,че не съм съгласен да идват.в турция никой не ги гони да ги държат и обригрижват там тези които ги разбъркаха USA.

Гост

#98

2015-09-26 15:34

Да гледат за нас,не за бежанците....Ние сме по-зле от тях...

Гост

#99 Re:

2015-09-26 15:36

#1: -  

 edin den ako NIE sme bejancite i ni napraviat podobna PETICIA Kak shte se po4uvstvate...

Ne e nevazmojno...

Марчела

#100

2015-09-26 15:44

Това, което се случва е ужасно и страшно. Многохилядна мюсюлманска напаст превзема Европа. Това не са хора, които търят помощ и желаят да се интегрират, това са хора дошли да превземат Стария континент под наставлението на религиозните си водачи. На вички е ясно, че на тези хора им е платено да дойдат тук и под маската на "бежанци, бягащи от войната" използват хуманността на еропейците и чувството на състрадание на християните, за да проникнат по начин, по който нито една войска със същата цел няма да може да го направи. Целта е ясна- да се наложи исляма, първо в Европа, после в останалия свят. Долните европолитици, заслепени от наложените им от разни болни мозъци "европейски ценности", "толерантност", "хуманност",  "мултикултуризъм" и прочие подобна бълвоч, обричат собствените си народи на неминуема гибел. Още не стъпили на европейска земя и тези ислямски твари започнаха да рушат граници, да мърсят навсякъде откъдето минат, да нападат полицаи, да хвърлят храна и вода дадена им от милосърдните християни, започнаха да си налагат собствени правила и да изискват от европейците да се събразяват с тях. Докога продажните политици ще си затварят очите за опсността?

Да, има хора, които наистина бягат от ужаса на войната, но защо не бягат в страните, с които споделят обща религия и култура? Защо изискват човечност и хуманност само от европейските народи? Ислямската религия не споделя ли същите общочовешки ценности? Къде е толерантността и хуманизма на богатите ислямски държави? Защо не помогнат на себеподобните си?

Този лицемерен, продажен, унищожителен за цяла Европа европарламент трябва или да вземе адекватни мерки за спиране на нашествието, или да се саморазпусне. Докато не е станало късно и самите хора трябва да се вдигнем на бунт, за да запазим себе си, децата си, вярата си, националността си, културата си и моралните си устои, за да не ни наложат след време чужди.

Срамота за липсата на воля у нашите политици да защитят националните ни интереси. Срамота, че имаме неадекватното чучело, носещото титлата "български президент", което продължава да говори небивалици под диктовката на американските си господари и да неглижира опасността за народа ни. Срам ме е, че имаме такъв президент! Срамота за Българската национална телевизия, която лицемерно продължава да пропагандира за разбиране и съпричастност към съдбата на "бежанците", а в същото време позволи в национален ефир една мюсюлманка да заяви, че "ислямът е единствената религия".

Евала на Виктор Орбан и останалите източноевропейски политици, които осъзнават реалната опасност пред Европа и с твърда ръка защитиха националите си интереси. Жалко, че няма кой да защити интересите на България и българския народ!
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook