Да изразим благодарност към конституционния съд за отхвърлянето на Истанбулската конвенция

37878864_10155496079716479_4178905962423255040_n.jpg

Уважаеми дами и господа конституционни съдии,

Сърдечно Ви благодарим и Ви почитаме за решението, което взехте относно Истанбулската конвенция. С делото си показахте, че въпреки моралния разпад и всеобщата деградация, които царят в съвременния свят, все още има хора, които отказват да наричат черното бяло и злото – добро. Вие показахте, че в България има достойни хора, които са готови да застанат на страната на истината независимо какво ще им коства това.

Един мъдрец е казал: „Единственото, което е нужно, за да триумфира злото, е добрите хора да не правят нищо.“ Благодарим Ви, че избрахте да направите това, което зависи от Вас, в борбата срещу злото, заложено в основата на джендър идеологията.

Нека Бог да благослови Вас и домовете Ви. Нека Неговата закрила да бъде върху Вас и стъпките Ви все така да бъдат в пътеките на правдата.

С почит,

благодарни граждани на Република България

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.