Да изразим благодарност към конституционния съд за отхвърлянето на Истанбулската конвенция

37878864_10155496079716479_4178905962423255040_n.jpg

Уважаеми дами и господа конституционни съдии,

Сърдечно Ви благодарим и Ви почитаме за решението, което взехте относно Истанбулската конвенция. С делото си показахте, че въпреки моралния разпад и всеобщата деградация, които царят в съвременния свят, все още има хора, които отказват да наричат черното бяло и злото – добро. Вие показахте, че в България има достойни хора, които са готови да застанат на страната на истината независимо какво ще им коства това.

Един мъдрец е казал: „Единственото, което е нужно, за да триумфира злото, е добрите хора да не правят нищо.“ Благодарим Ви, че избрахте да направите това, което зависи от Вас, в борбата срещу злото, заложено в основата на джендър идеологията.

Нека Бог да благослови Вас и домовете Ви. Нека Неговата закрила да бъде върху Вас и стъпките Ви все така да бъдат в пътеките на правдата.

С почит,

благодарни граждани на Република България 

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook