НЕ на ДАНЪК ПАРКИНГ за живущите в зоните с платено паркиране!

Свържете се с автора на петицията

ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА НАСТЪПИ!!!

2012-08-24 10:23:04

НА 27.08.2012 ОТ 12:30 часа ЩЕ СЕ РАЗГЛЕЖДАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА, КОИТО ВНЕСОХМЕ В ОБЩИНАТА ОТНОСНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ДИСКРИМИНАЦИОННИТЕ ТЕКСТОВЕ В НОДТСО.

МОЛЯ, КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ НЕКА ДОЙДЕ ПРЕД ОБЩИНАТА, ЗА ДА ЗНАЯТ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ, ЧЕ ГИ НАБЛЮДАВАМЕ И ОЧАКВАМЕ ДА УДОВЛЕТВОРЯТ ИСКАНИЯТА НИ!!!

Предложенията са достъпни във Фейсбук групата

и в сайта на инициативата "НЕ на ДАНЪК-ПАРКИНГ"

СРЕЩА!!!

2012-08-21 21:27:41

ИСКАМ ДА ПОКАНЯ НА СРЕЩА НОРМАЛНИТЕ ХОРА, КОИТО НЯМАТ ПОЛИТИЧЕСКИ, ИКОНОМИЧЕСКИ, СОЦИАЛНИ ИЛИ ДРУГИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ, А СА СЕ ВКЛЮЧИЛИ В ПОДКРЕПА НА КАУЗАТА ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГРАЖДАНСКАТА СИ ПОЗИЦИЯ!

ОБЯВЯВАМ СРЕЩАТА ЗА 22.08.2012г. ОТ 19 часа НА ПЛ. СВЕТА НЕДЕЛЯ!

МОЛЯ, ДА НЕ ИДВАТ ХОРА, КОИТО ЩЕ МИ СЕ КАРАТ, ЩЕ МЕ ОБИЖДАТ, ЩЕ МЕ ПОДЦЕНЯВАТ, ЩЕ ОБВИНЯВАТ МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ, ЧЕ СМЕ ВЗЕЛИ НЯКАКВИ ПАРИ ИЛИ РАБОТИМ ПО НЕЧИЯ ПОРЪЧКА, КАКТО И ТЕЗИ, КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ЧУВАТ ТОВА, КОЕТО ИМ СЕ ГОВОРИ, А СЛУШАТ САМО СЕБЕ СИ!!!

ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ И С ДРУГИ ДОСТОЙНИ ХОРА, ОСВЕН ТЕЗИ КОИТО СЪМ СРЕЩНАЛА ВЕЧЕ, КОИТО ДА МИСЛЯТ ТРЕЗВО И ОБЕКТИВНО, А НАЙ-ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВАТ В МОИТЕ ДЕЙСТВИЯ!

ЩЕ НОСЯ ПОДПИСКАТА, КАКТО ЗА ПИСМОТО, ТАКА И ЗА КОЛЕКТИВНАТА ЖАЛБА ДО КЗЛД!

ЩЕ ВИ ИНФОРМИРАМ ЗА РЕАЛНОТО РАЗВИТИЕ НА СЪБИТИЯТА И ИСКАМ ДА ОБСЪДИМ КАКВИ ОЩЕ ДЕЙСТВИЯ МОЖЕМ ДА ПРЕДПРИЕМЕМ!

НЕ ПРЕДВИЖДАМ БЛОКИРАНЕ НА КРЪСТОВИЩА, НИТО БЕЗСМИСЛЕНО НАДВИКВАНЕ, А КОНСТРУКТИВЕН РАЗГОВОР!!!

ПРОВОКАТОРИТЕ НЕ СА ПОКАНЕНИ НА СРЕЩАТА!!!

СЛЕДВАЩА СРЕЩА - ДИСКУСИЯ

2012-08-09 14:37:30

Да кажем

НЕ на ДАНЪК-ПАРКИНГ за живущите в зоните с платено паркиране!!!

Заповядайте на 11.08.2012г. (събота) от 18:00 часа на Попа, за да се информирате защо трябва и какви действия ще предприемем, за да отхвърлим РЕКЕТА, заложен в приетите изменения и допълнения на Наредбата за организация на движението на територията на Столична община, които влизат в сила от 01.09.2012г.

Напомняме, че съгласно тях живущите ще трябва да плащат такса, за да паркират при евентуална възможност в близост до домовете си...

Нека сложим край на тормоза и дискриминацията!

Поканете приятелите си от бъдещата платена жълта зона, която ще обхваща останалите части на града, за да се борим заедно срещу вече изпитания противозаконен налог!!!

За допълнителна информация по проблема, търсете Facebook групата

“НЕ на ДАНЪК-ПАРКИНГ за живущите в зоните с платено паркиране!”

КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА

2012-08-07 15:54:56

На 08.08 (сряда) от 18:30 часа в градинката зад НДК.

Основна цел - изчистване и формулиране на исканията ни. Планиране на дата за протест.

НЕ на ДАНЪК ПАРКИНГ

2012-08-01 19:23:03

Здравейте всички потърпевши и хора с трезва мисъл!

Чета всички коментари и ви благодаря, че отстоявате гражданската си позиция!

Моля, не се поддавайте на паниката всявана от медиите - вероятно от Общината ги натискат за това! Лично изпратих съобщение за инициативата ни до много медии, но единствено бяхме отразени в НОВА ТВ, което ми говори, че останалите не се занимават така просто с проблемите на обикновения човек, а само по поръчка!

В момента е важно Общината да бъде атакувана с жалби с ясни искания за отмяна на годишната такса, облепването със стикери, документи за собственост на имот, разделянето на синя и зелена зона, както и искане за адекватен за адреса радиус на паркиране за живущите.

Сигурно ще се стигне до протест, но още няма нищо конкретно!

Моля, присъединете се към групата ни във Фейсбук, за да следите актуалната информация!

Поздрави на всички и не губете време - отворете очите на съседа!

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

• Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.