Желание за завършване на академичната 2021/2022 г. в електронна среда

Свържете се с автора на петицията

Уточнение!

2022-02-23 23:30:04

За съжаление, има хора, които не разбраха смисъла на тази петиция. Не виня никого, нормално е, различни хора с различни виждания. Искам да уточня, че съм напълно наясно, че някои специалности изискват присъствие, на упражненията поне, но доколкото съм запозната се осъществяваше такова, в един период от време в медицинските университети в страната, като студентите се тестваха.

Уточнявам, че аз желая да се осъществява присъствено обучение, но това да се обявява навреме! Не мисля, че е редно да се издава заповед в понеделник и да се очаква на другия понеделник да сме в университетите. За една седмица квартира НЕ СЕ намира, за една седмица ТРУДНО се организира преместване, за една седмица е НЕПОСИЛНО за много семейства да извадят 1000 лева от джобовете си. 

За тези, които са притеснени от факта, че изпит лесно се взема онлайн, моля да прочете края на петицията, в който споменавам факта, че аз лично съм съгласна да се явя присъствено на изпит, защото организацията да отида на изпит и да се върна е точно 1 ден и сумата, която бих дала е в пъти по-малка от 1000 лв за квартири. Тези студенти, които са с чиста съвест и знаят какво търсят в живота, и за онлайн изпит ще учат. 

Не искам и не целя да нарушавам нечии човешки права, изразявам мнение и виждам, че доста хора споделят същото. Всеки има правото да се изразява ,стига да не минава моралните граници на човешкото отношение. Аз смятам, че не съм преминала каквито и да било граници. Приемам мнението на абсолютно всички.

Моля, не злоупотребявайте с петицията! Целта и не е лесно завършване или лесно вземане на изпити.  


Студент от ПУ



Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...