ПРОБЛЕМ С КАНАЛИЗАЦИЯТА на къмпинг КИТЕН

С И Г Н А Л

От наематели на площи при к-г Китен, гр. Китен , община Приморско по приложен списък с лица  

 Ние сме постоянни наематели на к-г Китен, където всеки сезон почиваме със семействата си, с цел здравословен живот за нас и нашите деца. Плащаме си таксите, обявени от фирмата стопанисваща терените, и се грижим като общност за качествената и здравословна почивка на всеки един почиващ. Осъзнавайки, че е дълг на всеки един от нас да опази малкото останали места, където може да се води природосъобразен начин на живот.   Причината за нашия сигнал е компрометираната канализационна инсталация, пренасяща отпадни води, монтирана на моста над река Караагач. През сезон 2021 многократно имаше течове  в реката, което застрашава здравето на летуващите, тъй като реката непосредствено се влива в морето, където и малки и големи се къпят.  Преди и след моста, има изградени две шахти , като част от преносната канализационна мрежа, които също преливаха в реката в определени моменти, което ни довежда до заключение ,че трябва да се извърши проверка. Дали наличната мрежа има капацитет да поеме всички нови обекти по трасето, както и дали е в нужната изправност и годност за експлоатация.  Поради тази цел се обръщаме към вас, за да направете проверка по случая, както и да вземете съответните мерки проблемът да бъде отстранен. Освен ,че застрашава здравето ни, отпадните води които се изливат и преливат по терена имат неприятни миризми, с което излишно се смущава пълноценната почивка на летуващите.

Дата : 18.02.2022 г.                                                                                 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Калин Петров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...