Подписка за приемане на закон с които кандидат народните представители се задълживат да преминат психически тест и тест за интелигентност преди да станат народни представители. Ние народът на Републиката България искаме хората, който взимат решения от наше име и от който зависи съдбата ни, да бъдат интелигентни със измерена стойност на IQ която да е между 101 и 110 което се счита за средно висока интелигентност и в доказано добро психическо здраве.Ние искаме само лицата който преминат успешно по-горе назованите тестове да имат право да станат народни представители.

Гражданите на Република България    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Гражданите на Република България да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.