Подписка за приемане на закон с които кандидат народните представители се задълживат да преминат психически тест и тест за интелигентност преди да станат народни представители.

Подписка за приемане на закон с които кандидат народните представители се задълживат да преминат психически тест и тест за интелигентност преди да станат народни представители. Ние народът на Републиката България искаме хората, който взимат решения от наше име и от който зависи съдбата ни, да бъдат интелигентни със измерена стойност на IQ която да е между 101 и 110 което се счита за средно висока интелигентност и в доказано добро психическо здраве.Ние искаме само лицата който преминат успешно по-горе назованите тестове да имат право да станат народни представители.


Гражданите на Република България    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Гражданите на Република България да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...