Подкрепа за Богомил Грозев

 

Изразяваме подкрепата си Богомил Грозев да остане на позицията директор на ОИ „Старинен Пловдив“. Независимо, че той изпълнява длъжността малко повече от година успя да внесе нов и различен стил в работата на Института. Влага завидно отношение и сърцатост, държи да има поглед върху всеки детайл от работата на екипа си. Има своя визия за развитието на институцията, която включва въвеждането на съвременни, иновативни и съизмерими със световната практика методи за представяне на културното наследство, както и гъвкави подходи в ситуация на пандемия. Въпреки, че идва от друга сфера показва завидна енергия и хъс в стремежа да популяризира ОИ „Старинен Пловдив” мащабно сред медии, туристически влогъри и инфлуенсъри.
Нека бъде даден шанс на Богомил Грозев да разгърне потенциала си, който е подчинен на каузата опазване и популяризиране на културноото наследство и привличане на туристи.


Александър Мардеросов    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Александър Мардеросов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...