Да бъдат предприети спешни действия спрямо безконтролно движещите се животни на Недялко Костов и Бойка Керкелова

До БАБХ, МЗХ, МВР и СО
След многобройни пътни инциденти на ул."Челопешко шосе"EE6D4E99-316A-4944-9503-DE877DD07FEE.jpeg2DEE6F7A-3AD2-4513-8EA6-4865A65A2A83.jpeg345A1046-E045-4D55-8C7F-115D7797AC64.jpeg5F7859BD-04DC-4A8F-99B1-773E72E046C2.jpeg0358B8AC-528C-4536-95A1-226AEA73B827.jpeg, представляваща четвъртокласен общински път с разрешена за движение скорост от 90км/ч и основна пътна артерия на район "Кремиковци", Ви приканваме да предприемете спешни действия, относно безконтролно движещите се животни на Недялко Костов и Бойка Керкелова. Настъпва зимния сезон на мъгли и поледици, въпрос на време е животните да предизвикат катастрофа с човешки жертви. Всички отговорни институции сте сигнализирани със стотици сигнали, снимки и видеоматериали, подписки и протести. Ние като граждани изпълняваме своите задължения да управляваме автомобилите със зимни гуми и техническо изправно състояние. Вие, като институции, кога ще изпълните вашите задължения и отговорности? До кога ще показвате безсилие, спрямо Недялко Костов, нима един човек отказващ да спазва елементарни правила и отговорност е по-силен от Държавата. Защо е това ваше безхаберие, поради корупция, некъдърност, незантересованост? Кой от Вас ще отговаря за осакателите или загинали хора при тежък пътен инцидент?

Чрез подписа ми упълномощавам Анна Савова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.