СПРАВЕДЛИВО РАЗСЛЕДВАНЕ ПО УБИЙСТВО НАД ДВЕ ДЕЦА

ИСКАМ СПРАВЕДЛИВО БЪДЕЩЕ В КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН САМО ЕДИН РОДИТЕЛ, ПРИ УБИЙСТВО НАД ДЕЦАТА СИ И ДВАМАТА СА ЕДНАКВО ВИНОВНИ!!! 

По-голямата част от Българите следейки коментарите мислят, че майката е убиец на децата си, но всъщност не се замислят за някои “дребни” неща, за мен лично майката не е истинския убиец, а мъжът и неговия баща, за това че я подлагали на психически и сексуален тормоз, както и децата на психически, вероятно скрито но за мен и физически тормоз, децата се страхували много от бащата и заеквали! Очевидно градът им а малък и мъжът има доста “връзки”, които да му помагат, а майката след толкова жалби, е безпомощна, и макар да е вече с психическо разстройство тя може би е “помислила” и за децата, че не могат да продължат да живеят с него! И сега стигаме до най-интересното бащата видял, че в къщата не свети, но решил да извика първо полиция за всеки случай, видиш ли ти съвсем случайно, а вътре гледката е ужасяваща, а той се изнесъл веднага! Какъв баща е той, дали не е знаел за какво иде реч???

А тези социални, които много държаха да вкарат НПО в България, и иззеха много деца, на които майките им се справят повече от това, което могат и то сами, а тук в този случай са подавани много жалби, а не са се заели с наистина страшен случай, да изпращат психолози и т.н. Държавата ни е такава, че арестува майката, а бащата и другите членове какви са в случая, майката е окончателния убиец, а няма ли разследване, какви са тези глупости! Светла памет на дечицата 🧸

ИСКАМ СПРАВЕДЛИВО БЪДЕЩЕ В КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН САМО ЕДИН РОДИТЕЛ, ПРИ УБИЙСТВО НАД ДЕЦАТА СИ И ДВАМАТА СА ЕДНАКВО ВИНОВНИ!!!15EF7EF4-8013-4EDC-BCA7-C23C84223F81.jpeg


Човек, който не вярва майката да е убиец!    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Човек, който не вярва майката да е убиец! да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...