Достъп до питейна вода в домакинствата в гр. Ямбол

Жителите на град Ямбол призоваваме областния управител г-н Димитър Иванов, както и целият Областен медицински съвет с мерки, относно заболяването COVID-19, да вземат необходимите мерки за водоснабдяването на всички квартали от града.

Настояваме да извършите ВСИЧКИ необходими действия по осигуряването на ДНЕВНО ползване на вода в домакинствата в града. По време на световна пандемия, немалка част от гражданите са БЕЗ ДОСТЪП ДО ВОДА С ДНИ НАРЕД. Това продължава вече трета седмица. При настоящите условия ползването на вода е ЖИЗНЕНОВАЖНО - препоръките на Световната Здравна Организация, както и на Кризисния Щаб на Българския Лекарски Съюз, са на първо място свързани с личната хигиена.

Недопустимо е жителите на гр. Ямбол да нямат достъп до елементарни мерки за хигиена и то не поради недостиг на ресурси, а поради несъобразителен график и лошо качество на ремонтни дейности. Вие сте представители на нашата общност и като такива сте ОТГОВОРНИ за взимането на адекватни мерки за ЗДРАВЕТО на гражданите.

След множество сигнали, оплаквания в медиите и тази петиция, се надяваме, че няма да пренебрегнете задълженията си. В противен случай, ние ще продължим да търсим гласност и да настояваме за човешките си права.


Гражданско Общество Ямбол    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Гражданско Общество Ямбол да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook