Да спасим България, възрастните хора и икономиката като изолираме само застрашените!!!

Всички рискови групи (хора в напреднала вързаст или такива със заболявания за които Корона вирусът е опасен) да бъдат изолирани по домовете!!! Нужен е закон и стриктно изпълненеие. Задължително да им се осигурят провизии и лекартства при нужда. Да се премахнат повечето забрани, които с всеки изминал ден застрашават оцеляването на повечето бизнеси в страната. Останалата част от населението ще преболедува вируса на крак или като грип. 

По-голяма част от средставата за борба с епидемията може се вложат в помощ на здравеопазването и изолирането на рисковите групи, както и тяхното подпомагане.

По този начин ще спасим нашите баби и дядовци, майки и бащи, и в същото време ще дадем шанс на бизнеса и икономиката да се измъкнат с по-малки поражения. Надявам се нашето правителство и много други да мислят в тази насока, защото алтернативата, здрави и млади хора да бездействат закючени по домовете ще доведе единствено и само до тотален срив и затъване на икономиката в глобален мащаб. Може да звучи много крайно, на в такива времена се изисква взимането на крайни мерки и решения! Здравето и благото на обществото са най-важните неща - само така можем да го постигнем!!!

Моля всеки съгласен с тази петиция да подпише и сподели!!!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Весела Ватрачка да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...