ПРОТИВ ИЗГРАЖДАНЕ НА ЗАВОД ЗА ИЗГАРЯНЕ НА ОТПАДЪЦИ В КВ. ДИВДЯДОВО, ОБЩИНА ШУМЕН

Приканваме гражданите да се включат активно в подкрепа на подписката. Здравето няма цена и е цинично да се говори за ползи измерени в пари за сметка на здравето на всички нас. „Времето е особено. Рядко ще сте пред съдбовни избори. Ако изберете светлата страна, ще ви е трудно, може би самотно и – със сигурност – несправедливо. Награда не се предвижда. И въпреки това този избор неизменно го прави голяма част от вас. Така че, бъдете спокойни – изборът е ваш. И не търсете оправдания. Защото изборът е ваш.“ – доцент Крисиан Таков Подкрепете ни! Защото изборът е ваш!

ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА "ПРОТИВ - ИЗГРАЖДАНЕ НА ЗАВОД ЗА ИЗГАРЯНЕ НА ОТПАДЪЦИ В КВ. ДИВДЯДОВО, ОБЩИНА ШУМЕН"    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА "ПРОТИВ - ИЗГРАЖДАНЕ НА ЗАВОД ЗА ИЗГАРЯНЕ НА ОТПАДЪЦИ В КВ. ДИВДЯДОВО, ОБЩИНА ШУМЕН" да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.