Ромите нямат комисар. Разграничаване от Петко Асенов.

Петко.jpgПрез последните години Петко Асенов все повече се самоналага като "защитник" на ромите в България. Пределно ясно е на всеки, който е слушал изказаванията му, че той, всъщност не познава ромския етнос, не може да предложи адекватни решения на проблемите и измисля несъществуващи такива с цел обслужване на определени партийни интереси.Освен това "комисарят" не разполага с необходимите интелектуални качества да представлява ромската общност. В последното си телевизионно участие, простотията, която демонстрираше безспорно ще бъде допъпнителна причина за негативно настроение на цялото общество към ромския етнос. Петко Асенов не е упълномощен от никого да представлява ромите и да защитава техните интереси. Самият твърди, че е избран за комисар на ромите в България от Световната ромска организация. В сайта на въпросната организация липсва каквито и да са официални документи , свързани с легитимността на избора му.

Ако ти си ром и желаеш да се разграничиш от действията на Петко Асенов, подпиши тази петиция!


Ангалутне - Георги Георгиев    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Ангалутне - Георги Георгиев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook