АЗ ПОДКРЕПЯМ КАРАКАЧАНОВ!

След случая във Войводино вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов си позволи да назове нещата с истинските им имена. Той генерализира ромското малцинство с коментара:

"Циганите в България станаха изключително нагли вече! Преди няколко дни набиха полицай, преди два дни бият военен. Това не може да продължава повече и търпимостта на българското общество се изчерпа!"

Последва наредба от кмета на местната община за събарянето на ромският квартал на Войводино. А на въпрос на журналист - какво ще се случи с 250-те души от махалата на селото, които ще останат без дом посред зима, Каракачанов отговори: "Вземете си ги у вас!"

Настъпи недоволство от страна на  ромското малцинство и те излязоха на протест с обвинения, че министърът на отбрана е фашист и борейки се за неговата оставка. Пусната беше и жалба срещу него, заради първият му коментар по въпроса и главно заради използваната дума, а именно - "цигани".

Ние не смятаме, че това е обидно, нито прекалено, нито неуместно и заставаме зад думите на Каракачанов и не толкова зад самия политик, колкото зад неговата позиция и смелост да каже това, което никой досега не посмя. Подкрепяме всичките му предложения, а именно- да се финансират семейства само с до 2 деца, за повече пари да се изисква средно образование. За тези, които не искат да работят и откажат предложение за работа от агенциите по заетостта, няколко пъти подред, да им се спират социалните помощи и т.н.

Всяка една дума на Каракачанов удари в слабото място на българина и засегна проблем, с който никой не смее да се захване. Многократно нападаха, пребиваха, ограбваха и унижаваха нечии родители, нечии баби и дядовци, нечии деца. Време е да се спазват законите и присъдите да бъдат достатъчно сурови и безпрецедентни.

Време е и ние да защитим правата си. Те излязоха на протест, ще излезем и ние! Искат оставката на Каракачанов , ние ще го подкрепим! И се хвалят колко подписа са събрали, нека съберем повече!!

Подкрепяме предложението всяка община да се погрижи за незаконните постройки и да си свърши работата!

Подкрепяме и групата интелектуалци, които написаха писмо до премиера Бойко Борисов, в което настояват той да подкрепи вицепремиера Красимир Каракачанов и да бъдат предприети мерки срещу посегателствата над обикновени български граждани!

20190114_180830.jpg

• 20190114_175444.jpg