НЕ на безразборното изсичане в гр. Бяла Слатина

Заемете гражданска позиция и изразете мнението си, ако искате този град да продължи да мирише на липа. Защото, ако замълчите скоро няма да остане нито едно дърво от този вид. От няколко месеца насам в град Бяла Слатина цари безразборна сеч, отсичат се вековни дървета, а на тяхно място не се залесява нищо. Капакът е проект за отсичане на всички дървета по ул. Климент Охридски, включително около трите училища, разположени на тази улица. Дърветата биват отсечени с цел изграждане на паркоместа (!), разширяване на пътно платно, което е предостатъчно за наличния трафик и изграждане на тротоар в едната си част към бившия завод Мизия, към който несъмнено "стотици хора" преминават всеки ден. 

Тези елементи на инфраструктурата могат а се изграждат без да се съсипва природата! Просто някой трябва да помисли КАК.


Ирина Петрова, гражданин на гр. Бяла Слатина    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Ирина Петрова, гражданин на гр. Бяла Слатина да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook