ПЕТИЦИЯ СРЕЩУ РАТИФИЦИРАНЕТО НА ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

Нищо ново от Истанбулската конвенция (с уговорката,  че узаконяват и защитават сексуалните извращения) - тя е ремикс на руската сексуална революция от 20 те години на миналият век.  Защитниците й яростно пропагандират идеята, че който е против конвенцията, прокарва проруски интереси, и следва хибридната война. Но не знаят, че корените на ИК са много по-дълбоки и насърчават извратеното сексуално възпитание от началото на комунистическата революция в Русия... Доказателства? Те са много, само имайте търпението да ги прочетете! „Бунтът на чувствеността” (терминът е на Ленин) дълго време е бил един от стълбовете на държавността в СССР. „Чувствеността и сексуалността” се обсъждали на партийните конгреси. Било възложено на Троцки да разработи нова теория за отношения между половете, която да се приложи. Всички забрани , свързани със сексуалността , трябва да бъдат отстранени... дори табуто на еднополовата любов трябва да бъде премахнато .
Дори приели "сексуалното законодателство" което дори и днес изглеждат ултра либерално. Бил издаден декрет "За премахването на брака" и постановление"За гражданския брак , за децата и за изменението на гражданското състояние". Постановлението предоставя на жените "пълна материална власт и сексуално самоопределение". Според тези постановления "сексуален съюз" (другото име е "брачен съюз”) биха могли също лесно да се сключват и лесно да се прекратяват.
По това време се появява и теорията за любовта, за която сексът е „като да изпиеш чаша вода”.
Еманципацията на морала е отишла толкова далеч, че е причинила удивление по целия свят. 
Излязал дори декрет "за премахване на брака"
Годишнината на този декрет го отпразнували с лезбийски гейпарад. Шествието се извършва плакати с надпис " Долу срама." Имало е голи шествия на мъже и жени.
Държава на победилия секс. Руската Сексуална революция.
Законодателство в областта на равенството непрекъснато се развива, актуализира и допълва . Труженичката на сексуалната революция Александра Колонтай въвела сексуалната просвета в училищата. Аргумент за това са случаите на ранна бременност. И правителството спуска в регионите директива относно въвеждането в училищата на секспросвета.С дефицита на секс учители се справили като внесли сексолози от Германия.Съветския съюз е първата страна в света, където бяха официално признати теориите на Зигмунд Фройд . Пропагандира се „свободната любов” .Провеждат се сексологични семинари, например на теми „Дали е естествена детската сексуалност?” или „Как трябва да разбираме и да коригираме детската сексуалност и отношението и към труда". В пресата се провеждат дискусии за това, "че преди децата играеха на войници, а сега игрите са сексуални"
„Семейство” като "клетка на обществото " се заменя с термина "двойка".
В Рязан излиза указ "За национализация на жените". В Тамбов - през 1919 г. - "За разпределението на жените." Във Вологда се прилагат на практика тези разпоредби: "Всяка комсомолка, студентка или рабфаковка, която получи оферта от комсомолец да участва в сексуални отношения, трябва да я удовлетвори. В противен случай тя не заслужава титлата „пролетарски студент."
Бракът се приема остатък от миналото, а комсомолската комуна е семейството на бъдещето. На доброволни начала "семейството" обикновено се състояло от 10-12 души от различен пол. За него пише психологът Борис Беш: "Разделението на постоянни интимни двойки не е позволено. 
Образцова от онова време се счита трудовата комуна за бездомни деца Болшево, основана през 1924 г. по лично разпореждане на Дзержински. В нея имало около хиляда млади правонарушители от 12 до 18 години и около 300 от тях - момичета. Педагозите приветствали "споделените сексуални преживявания" на момчета и момичета , които живеели в общи казарми . В един от докладите от комуната пише: " Сексуалните отношения се развиват в нови условия. Колективът така усложнява отношенията на индивида с другите хора, че е невъзможно да се застрахова от промяна на партньора или от начало на нова връзка. Съвместния живот отвлича учениците от противоправни действия и лоши настроения."
С идването на власт на мустакатият грузинец сексуалната революция приключва.

Така че помислете дали няма да подкрепите моралната развала, която проповядва Истамбулската конвенция, криейки се уж зад лицемерната грижа против насилието към жените. Защото в Бг конституцията са залегнали закони и срещу терора срещу жени и деца, но който е решил да бъде насилник, знаете, нищо не го спира. Но това е само примамката, която е поставена, а истинската същност на ИК е да приемем третия пол, да приемаме, освен мигранти, но и хомосексуални двойки, преследвани от ислямските закони. Помислете от икономическа гледна точка как би се отразило това на изнемощялата финансово България. Помислете за децата си, които ще   гледат противните им гей паради, помислете за нечистите оргии, които ще оскверняват нашата православна родина... Да не се предаваме, да се борим против злото, тъмнината и извратената идеология!!!