Добричлии против изграждането на бежански центрове в гр. Добрич!

ТОВА Е ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ СРЕЩУ ИЗГРАЖДАНЕТО НА БЕЖАНСКИ ЦЕНТРОВЕ И ЗАСЕЛВАНЕТО НА НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ГРАД ДОБРИЧ

Добричлии подкрепят декларацията, която бе внесена от общинските съветници от ВМРО Йордан Йорданов и Пламен Николов, като 21 от съветниците гласуваха “за”, двама - “против”, а четирима се въздържаха. "Въпреки приетата декларация, нямаме правно основание да откажем разкриването на подобен център, в случай, че подобно решение бъде взето от Министерския съвет. Не се съмнявайте обаче, че като кметски екип и общинска администрация ще се противопоставим с всички сили и средства", заяви кметът.

Според думите на кмета Йордан Йорданов става ясно, че въпреки  мнението на гражданите на Добрич, ако се наложи такъв център ще се открие...

Нека покажем дали гласът ни има значение!

Петицията е метод, с който показваме нашата позиция!

Добрич, всички заедно!  

ДЕКЛАРАЦИЯТА на ВМРО, гласувана и подкрепена от Общински съвет град Добрич: "Ние, общинските съветници от Община град Добрич, сме категорично против изграждането на бежански центрове от отворен или затворен тип на територията на общината. Считаме, че евентуални действия в тази насока трябва задължително да бъдат съобразени с мнението на гражданите на Добрич. Поради това настояваме пред бъдещите правителства на Република България да не се взимат решения за разкриване на такива центрове от открит или закрит тип  на територията на Община град Добрич. Декларираме, че единно ще работим в тази насока и призоваме правителството и държавните институции да се съобразяват с мнението на гражданите и местната власт при решаването на проблема с нелегалната миграция."  

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Автор да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook