Разговорните устройства за асансьори са пожелателни

Любезно искаме да уведомим Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, Меглена Кунева и другите замесени в подписването на  непосилни "правила", от името на България, че няма да купуваме разговорно устройство за асансьори.

 

За нас безопасността е изключително важна.

Затова предпочитаме да заплатим на първо място за същинската безопасност на съоражението- техническата му изправност. А разговорното устройство не ни е приоритет в момента.

 

Изпълнени ли са другите европейски стандарти за безопасност на съществуващите асансьори, че опряхме до телефон с абонамент в кабината? Не е ли по-важно един асансьор да не пада, пред това ако пропаднеш да звъннеш на някой?

 

Хармонизирането на Директива 2014/33/ЕС в името на безопасността на хората е нещо добро. Но да прекалявате с ангажиментите на тази неплатежоспособна страна и да представяте като задължително нещо пожелателно, е недопустимо.


Мислим, че се пресилвате.

Категорично отказваме да ставаме поредните абонати на мобилни оператори.

Прилича ни на поредния държавен рекет.Сдружение АКТИВНИ ГРАЖДАНИ

 


Сдружение АКТИВНИ ГРАЖДАНИ    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Сдружение АКТИВНИ ГРАЖДАНИ да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...