Бежанците да се включат с труд за почистване коритата на реките

След като на всеки бежанец, е осигурено БЕЗПЛАТНО : топло жилище, три пъти дневно топла храна, електричество, вода, медицинско обслужване, охрана, телевизия и финансова помощ, то съвсем в реда на нещата е, те да бъдат включени с личен, общественополезен труд. На българските граждани, независимо от етническия им произход горепосочените социални блага не се предлагат. По селата цари беззаконие, достъп до здравеопазване е допустим след заплащане на здравни осигуровки, а ток, вода и т.н. се заплащат. Видно е, че бежанците имат единствено права ( каквито българският народ няма ) и нямат никакви задължения ( задълженията са за българския народ и основно за тези от български произход ). Не е редно да храним и издържаме в условията на комунизъм хора, чиято цел не е бягство от война, а достъп до социалните Европейски фондове. Бежанците следва, задължително да се включат с труд за, почистване коритата на реките, изграждане и укрепване на диги, а също и в отстраняване последиците от наводненията. Тези от тях които не желаят да се включат в горните операции следва да бъдат незабавно експулсирани от България заедно с всичките им роднини. Най-вероятно е голяма част от " бежанците " да намерят причини и начини за да избегнат участие с труд, като зитъкват всевъзможни причини. Такива лица, заедно с всичките им роднини, незабавно да се експулсират, за противодържавна дейност!