"ЗА" Царство България- Парламентарна монархия

Подпишете петицията, с която да върнем трона и направим България отново Царство. Като парламентарна монархия, Н.В. Царят ще има частична власт в управлението на държавата, но и вето срещу някои от абсурдните закони, които ще бъдат предлагани и приемани. Нека вземем за пример едни от най-богатите страни, да възтановим българския престол, и да се издигнем като име за Света. Кой е по-добър посланик от една особа с име и позиция в световното общество, никой. Кой е по-интелигентен, еродиран, мъдър и с множество отличия, от Негово Величество Цар Симеон II? Подпишете петицията за да променим конституцията, да възстановим Царството, и да подобрим живота си и този на нашите съграждани. За да я има България!!!

Чрез подписа ми упълномощавам Лазар Василев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.