Петиция против подигравката с български гробове !

До министър - председателя на Република БЪЛГАРИЯ

Г-н Борисов ,

на 01.02.2009 е качено видео : http://www.youtube.com/watch?v=7CwrSHHfQj8&feature=related , в което се вижда как граждани от турски или ромски произход се гаврят с български покойници / обгарят паметни плочи , лягат върху гробове , ровят в тях и хвърлят кръстове с имена !

Смятаме , че това надхвърля всякакви човешки разбирания и е редно тези хора да бъдат разпознати и да понесат наказание за това КОЩУНСТВО ! Трябва да се съгласите , че никъде другаде по света този акт на АГРЕСИЯ и НЕУВАЖЕНИЕ , няма да бъде подминат и забравен , а ще се търси отговорност от извършителите !

Молим Ви да направите същото и да се възползвате от властта дадена Ви от нас - гражданите на Република БЪЛГАРИЯ !

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЕДНА ГРУПА ! ВЛЕЗТЕ И КАНЕТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !    Свържете се с автора на петицията

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).