Петиция против подигравката с български гробове !

До министър - председателя на Република БЪЛГАРИЯ

Г-н Борисов ,

на 01.02.2009 е качено видео : http://www.youtube.com/watch?v=7CwrSHHfQj8&feature=related , в което се вижда как граждани от турски или ромски произход се гаврят с български покойници / обгарят паметни плочи , лягат върху гробове , ровят в тях и хвърлят кръстове с имена !

Смятаме , че това надхвърля всякакви човешки разбирания и е редно тези хора да бъдат разпознати и да понесат наказание за това КОЩУНСТВО ! Трябва да се съгласите , че никъде другаде по света този акт на АГРЕСИЯ и НЕУВАЖЕНИЕ , няма да бъде подминат и забравен , а ще се търси отговорност от извършителите !

Молим Ви да направите същото и да се възползвате от властта дадена Ви от нас - гражданите на Република БЪЛГАРИЯ !

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЕДНА ГРУПА ! ВЛЕЗТЕ И КАНЕТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЕДНА ГРУПА ! ВЛЕЗТЕ И КАНЕТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ! да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека, които разглеждат други петиции на нашия сайт, но все още не са разгледали тази петиция.